Jag bara ”råkade” Ani

Du är fortfarande med mig i tanken till 95%, ibland måste jag koncentrera mig på annat då jorden ju snurrar på här utan dig.

Jag hade tänkt plocka med mig vitsippor till dig när jag hade min egna minnesstund för dig. Fast sedan vart jag tveksam på om det fanns någon vas? Skulle jag ta med en kanske? Hur var det nu i minneslunden, vad var det nu igen som vi levande inte fick sätta på minneslunden till er döda? Jag förstår att kyrkan drog i nödbromsen då minneslunden helt plötsligt förvandlats till rena loppisplatsen med gossedjur, elektriska lyktor i all sköns modeller, plastblommor mm. Så jag hoppade över att hoppa över staketet och plocka vitsippor i skogen åt dig. 

Jag plockade några igår då jag var ute med flickorna, våra taxdamer. Det vart några med betoningen några då de annars så sega taxdamerna vart som tokiga i skogen över något spår så de for kors och tvärs och jag försökte hålla balansen medan de ryckte i kopplen hit och dit. När så mitt ena ben liksom fastnade i rakt läge med knät åt fel håll och det andra benet var i luften och överkropen var framåtlutad så jag studerade blåbärsriset på mycket nära håll gick jag ur skogen då benet lossnade ur sin låsning och gick hem. Så det vart inte så där stora buketter du och jag plockade, eller som du sa då jag tyckte vi var klara att gå hem: Nej, vi plockar mera! så hade inte du sagt till mig hade jag inte fått ihop stora buketter.

Jag plockade några blåsippor också, som vi ”råkade” göra ibland då vi plockade vitsippor. 


Jag trodde jag var på grön kvist då jag igår plockade blåsippor. Vet att de inte var fridlysta här då vi flyttade hit. Nu i skrivande stund så googlade jag upp saken. 


Nu är jag ute på riktigt tunn is och klampar. Jag har brutit mot lagen så det visslar om det. Jag får säga oskyldigt: Jag bara”råkade”…

Jag har lite kontakt med din fina rara lillebror, det hjälper mig i min saknad efter dig. Jag är tacksam över den kontakten. 

Igår var jag riktigt riktigt förbannad på dig. Förbannad att du tog dig rätten att tvinga dina barn/bonusbarn att leva utan dig och helt utan förklaring. Jag tycker faktiskt att det är ett lågvattenmärke  fast än barnen precis blivit vuxna. Ja ja, bli arg på mig tillbaka du, jag tål det och vi om några har väl varit osams såå många gånger och blivit sams lika många gånger snabbt igen. I den här frågan vet jag inte om vi kan bli sams så fort.
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *