Inte en mammas dröm

Tills idag hade då den yngre av döttrarna trummat ihop en familjemiddag.
Anledningen till denna var att hon i kväll åker till Thailand och borde i skrivande stund vara på Arlanda.
Hon kände att hon ville ha semester då hon ett längre tag både jobbat heltid och pluggat heltid på distans och inte gjort något annat än just pluggat och jobbat.
Ingen kompis, syskon hade möjlighet att åka med och pojkvännen sparar till en Cross så han ville inte lägga pengar på en resa så då åker hon själv i två veckor och det är inte en mammas dröm kan jag säga men jag har inget att säga till om då hon ju är vuxen.
Jag försökte få den äldre av sönerna att åka med då jag tycker att han behöver semester, han har jobbat ett år i sträck med bara ett par dagars semester och sedan på fritiden startat två företag, så han jobbar både dag och långt in på nätterna men han hade inte tid.

Efter 2kg köttfärs, 1kg lax, 1 kg riven ost, 1.5 paket lasagneplattor, 5 L mjölk + en massa annat så stod maten på bordet.

Tänk att jag lagade dessa mängder mat varje dag för inte så länge sedan, fattade inte att jag orkade, dels laga maten, dels handla all mat, dels ta reda på efter maten, inte heller en mammas dröm.
Men det är roligt då alla samlas!

Idag var det också Amris födelsedag, idag skulle hon fyllt åtta år, jag har tänt ett ljus för henne och kramat hennes gossedjur och pratat lite med henne. Saknar henne så mycket så mycket. Försöker hålla min sorg för mig själv, den blir påfrestande för de andra.

Du som satt på rumpan så ofta och viftade med dina tassar upp och ned då du ville ha uppmärksamhet, älskade hund<3.

 

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *