Innan du dör….

…så måste du minst ta ett besök hos Cajsa!
Det är helt enkelt något som bara måste upplevas.

Jag fick lite skäll igår över att jag kom med nytvättat hår igen:) Jag har lovat att inte ha det nästa gång. Det blir svårt men jag ska försöka. Tycker att det är lite som att gå till tandläkaren utan att borsta tänderna;)

Som jag njöt. Fick huvudmassage och den min vän måste du uppleva. Visst har jag fått det förut av andra frisörer men inte med sådan känsla och närvaro. Du vet håret på mina armar ställer sig rakt upp i givakt för det är sådan njutning.

Cajsa var så fin igår. Det är hon annars också men igår strålade hon verkligen.
Färgen på hennes byxor passar verkligen henne.

bild (1)

 

Nu är Cajsa sin egna och jag är säker på att hon kommer att bli en populär frisör i staden.
Hon berättade att hon vunnit ett pris i skolan som bästa elev. Fin fina priser fick Cajsa, en frisörsax som hade ett värde så jag trodde det var en guldsax och en tvådagarsutbildning hos Wella med övernattning på hotell och middag. Grattis Cajsa det var du väl värd!

Här hittar du Cajsa i nya fräscha lokaler, riktigt mysigt ställe.

bild (2)

 

Det slog mig en sak när jag var på hemväg. Det var att jag aldrig känt den där oron jag alltid brukar göra hos frisörer och att jag nästan alltid varit missnöjd.
Nu när jag knatar till Cajsa så är det bara ren och skär avkoppling, njutning och glädje!
Cajsa är en toppenpingla!
När Cajsa gav mig huvudmassage tänkte jag att det här ska jag ha varje dag då jag blir rik och kan anställa Cajsa på heltid som min frisör. Gudars vad jag ska njuta varje dag!

Här är jag efter att ha kört omkring med nedvevade rutor i bilen flera gånger. Lite tilltufsad är jag allt. Jag skulle ha tagit ett kort hos Cajsa.

bild

 

Tack Cajsa för att du gör mig så nöjd!
Kram <3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *