Inlåst på dagis

Idag då jag hämtade Enya och gick in för att ta av skaloverall så kom jag inte ut! Det var inte många själar där. Två i personalen satt ute med ett barn i sandlådan.

Jag har alltid klarat att öppna dörren så jag kommer ut, det har inte varit några problem alls. Idag vart ser ett stort problem, jag kämpade och kämpade tills händerna var röda. Jag försökte ta mig in på en annan avdelning men icke sa Nicke, dörren var låst. Jag gick på dörren igen och försökte och försökte, det var mina handleder som fuckade ur.

På dagis sitter ett barnsäkert handtag liknande detta på bilden 

 
Dock i blankpolerad rostfritt och helt slätt i formen.

Enya ledsnade innan halvlek. Jag hade tur att det tillslut kom en pappa utifrån som skulle in på en annan avdelning som befriade oss. Hade ju inte varit kul att vara instängd på förskolan hela helgen.

Fröken var glad att se morfar som beordrats att jobba hemma idag då jag har Alvar hela dagen och han sover middag just den tiden.

  
Har inte berättat detta att jag vart inlåst på förskolan för någon. Inte heller att mina handleder fuckat ur sedan en tid. Jag behöver in på servic omgående. Har du tips på någon bra verkstad?

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *