Ingen återvändo, mushåret av

Nu har jag inget mera att skylla på. Nu kan jag inte bara låta det sovande fläsket bara hänga efter kroppen längre. Nu kan jag inte sitta där och trycka i mig allt som går att tugga och svälja.
Nej nu är jag upptryckt mot väggen.
Vi skulle kunna säga att Dani har hånglat upp mig mot väggen.
Nu förväntar Dani att jag ska gnugga musen på han. Slita så mycket och gnida mitt underliv tills det gråa numera glesa mushåret knäcka av och faller av. Positivt är att jag inte behöver lägga slantar på en brazillian wax längre, gudars vad jag kommer att spara pengar. Fast nu har jag ju aldrig gått iväg och vaxat musen tidigare, men det känns roligare att tänka att jag sparar pengar så den får stå kvar.
Tror att jag och Dani ska hålla till i vardagsrummet. Då kommer folk fråga om jag har en grå ryamatta under Dani när mushåret faller.
Nu kan jag inte skylla på att jag inte har barnvakt för att gå och träna, nu har jag ju Dani att gränsla om kvällarna. Kanske kan göra det på morgonen också.
Stackarn, han kommer bli utnött och trött.
Mitt första mål får bli att gnida Dani så att läpparna svullnar i storleken som bananer, då har jag gnidit mus ordentligt. Bästa att använda sig av penntricket iallfall. Jag ska ju kunna kissa utan hjälp av duschstrålen och en tubsocka i munnen som kväver det värsta skriket.
Låt mig presentera Dani the Stallion!

unnamed (20)

 

Just nu befinner han sig i tvättstugan.

Denna ska musen gnida fett mycket på

unnamed (21)

 

Vi hörs!

3 reaktion på “Ingen återvändo, mushåret av

 1. En rekommendation till dig! Skaffa dig ett sånt där silikon-överdrag till sadeln. För du kommer inte att cykla någon längre sträcka om du inte vadderar upp sadeln *vet av erfarenhet*

 2. Förlåt mig men jag reagerade lite på ”gnugga musen på han”. När jag gick i skolan fick jag lära mig att det hette ”honom”. Fast det kanske har ändrats nu? Det är ju det att jag gick ut gymnasiet 1986, så det kanske är annat nu. För några år sen hörde jag att vi kommer snart att bara prata engelska på jobbet så svenskan kommer antagligen att försvinna.

  • Tack Lennart för att du delade med dig av din kunskap och lärde mig.
   Svenska i skolan var inte mitt starka ämne. Jag lyckades bäst i de ämnen jag kunde använda händerna.
   Tyvärr gick jag i vanlig skola, jag hade nog varit mer betjänt av att gå i skola för döva/svagt hörande barn.
   Med allt buller runt mig kunde jag inte koncentrera mig.
   Det var fantastiskt att jag -98 gjorde en operation som fick mig nästan fullt hörande, jag lärde mig mycket då, att uttala många ord rätt mm. tyvärr hann jag inte lära mig allt innan hörseln försvagade drastiskt.
   Visst skulle jag kunna sätta mig och läsa till mig hur det ska vara, tyvärr har vi detta med koncentrationen igen då alla vardagliga ljud tar så mycket med energi av mig för att höra. Jag lär mig bäst när någon gör som du, berättar för mig hur jag ska göra.
   Tack igen Lennart!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *