In memoriam Amri

Idag är det ett år sedan du lämnade jordelivet.
Det har varit för mig ett år av stor sorg och saknad!

Här ligger du med en av alla dina ”bebisar” du skulle ha med dig i till korgen varje kväll. Hade du glömt att ta med den så gick du för att hämta den.

Men du fick tillslut en ”egen” bebis i Kakan och du var en strålande mamma till henne! Du fixade även mjölk i tuttarna åt henne

Du var en tålmodig ”mamma” till Kakan. Hon fick slita och dra i dina öron, bita dig i tassarna mm.

Det vart inte som vanligt i flocken sedan du dog. Det var virrigt i flocken lång lång tid efter.
Du sov alltid med Älva och Alma om natten. Numera sover dom oftast var och en för sig.

Din bästis Älva skrek efter dig länge då hon kände lukten av dig, i min säng, på kuddar, leksaker mm.

Det var ju du och Älva, alltid ni två tillsammans

Jag saknar hur du dansade i köket då du ville ha mat eller bara få uppmärksamhet

Jag saknar hur vi hängde tillsammans vid frukostbordet!

Det är tomt utan dig då jag känner mig lite ledsen eller tycker att det är lite tugnt. Du var alltid vid min sida och gav men krävde aldrig något tillbaka.


När jag var ensam så intog du andra sidan av dubbelsängen och fyllde tomrummet där.

Du gav till de som behövde, du visade din kärlek

Du var så glad de gånger du fick följa med Angelica hem sedan hon flyttat och sova över, du var ju Angelicas tjej!

Du var så nyfiken på livet, nyfiken på allt!

Att få en ”koja” i soffan om kvällarna gillade du skarpt, eller så satt du i min krok, du satt som en människa på rumpan och rakt upp med din långa rygg.

Första gången vi träffade varandra så kröp du direkt upp i min famn, viftade på svansen och lade dig tillrätta och sov. Vi kom hem och du gnällde inte en sekund trots att allt var nytt, du accepterade och var glad. På kvällen kravlade du dig upp i min säng, hur du gjorde förstår jag än idag inte. Men du fick inte ligga där men du var lika glad för det. När jag hade hjärnskakning och låg i två veckor så lämnade du mig inte, du låg vid min sida alldeles stilla. Alla gånger jag har opererat mig har du också varit vid min sida. har jag mått dåligt så kom du alltid på natten och hoppade upp med framtassarna för att checka av hur jag mådde.
Du var enastående för din flock. Du höll ordning. Såg till att det vart fart på promenaderna. Lugnade de andra hundarnas iver och skall då vi skulle gå ut.
Så här ligger inte flocken mera, de var du som höll i trådarna

 

Du var ALLTID glad. Om det var klor som skulle klippas, eller öron som skulle rengöras, eller dags för ett bad så var du lika glad för det. Till och med strax innan du dog så viftade du på svansen trots att du hade det så jobbigt och tungt!
Jag har aldrig mött en sådan positiv hund i hela mitt liv som du var! Inte heller någon annan levande varelse.

Som du förstår Amri så saknar jag Dig varje dag!
Jag tänker på Dig! Jag skulle kunna göra allt bara för att få sticka in mina fingrar i din päls och gossa med dig och tala om för dig hur mycket jag älskar dig, bara en gång till i livet!
När jag skriver om Dig nu så har jag en stor värkande klump i min hals, stora feta tårar rullar i massor på mina kinder, jag torkar av kinderna med tröjärmen, snoret rinner. Hade du varit här nu så hade du kommit för att göra mig glad. När jag var ledsen så lockade du alltid fram ett litet leende.
Charlotta kom med kort utav Dig så jag har att titta på. Jag har sparat två av dina ”bebisar”, sköldpaddan och marsvinet, dom finns på min hylla.

Jag du var enastående Amri!
Jag hoppas att du njuter där du är nu för fulla muggar! Jag hoppas att solen skiner så att du kan sola då du älskade det. Varje sommar vart du helt sotsvart på magen då du solade. Du smackade alltid så gott i solen!

Tack för Allt Du gav Amri!
Jag Älskar Dig Amri och Du förblir i mitt hjärta föralltid!

Vi ses Älskade Amri en dag! Jag längtar!
😉 Vi ses på LAN!

Puss och Kram
Matte

 

En reaktion på “In memoriam Amri

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *