Improviserade halvt barnrum

Angelica och Jens har kämpat på i sitt hus. Väggar ska spacklas och målas. Det ska packas upp. Städningen var under all kritik så det ska skuras också. De flesta avlopp är tröga. Frånluftsventilerna är igentäppta mm. mm.

Snabbt uppräckte de ett hål i diskbänken. Gjort med något trubbigt föremål. I och med det läcker hon. En hylla och lite till var blött som blotta ögat kunde ske. Själv har jag hållit andan då jag ska öppna och slänga något i soporna. Det luktar gammal och för fuktig källare. Idag var OCAB där och kunde konstatera att skadan är en vattenskada, blött ner till torpargrunden. En hel del tråkigt tjafs angående denna skada. Jag lider med dom! Vi flyttade in i ett hus vi lagt nya golv i innan vi flyttade in. Tre dagar efter vi flyttade in och vi kom hem sent på kvällen så möttes vi av en skridskobana runt hela huset. Ett rör hade frusit sönder och hunnit pumpat ut 100 km3 i -20grader. Våra nylagda golv sågades ut med motorsåg och kastades i container. Det stod och torkade i 16 veckor innan vi fick lägga om golven igen.

Alvar och Todds rum är inte målade ännu. Deras golv har inte kommit hem än. Det kommer i nästa vecka. 

Jag har varit där och hjälpt till mycket i veckan. Idag tog jag och Todd och fixade till lite av ett barnrum till Alvar i vardagsrummet.


En hylla som stått i mammas och pappas klädkammare i lägenheten tog jag och ställde i lite leksaker, satte iordning hans bord, stol och pallar, hans giraff och ett gungfår. Alvar sprang dit direkt då han kom innanför dörren efter att ha blivit hämtad på förskolan. Någon som blev lycklig i huset idag:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *