Imorgon kommer köket

”Vi” har förberett för att leveransen av köket som redan kommer imorgon. Minst en vecka tidigare:0

Snickarna kom inte som utlovat så Janne tog saken i egna händer. 

Jens hjälpte till och kopplade ur elen, all el ska dras om. Han kom sen eftermiddag på torsdagen (tror jag). Alvar var med då Todd och Angelica var inne i stan. Alvar fick sova här då Angelica och Todd var på galej på kvällen. Morfar tände lampan i sovrummet för att läsa tidningen när vi gick och lade oss. Alvar vaknade, jag och Alvar somnade sedan 04. Jag hade god lust att ta Jannes tidning och strimla den, stampa på den;)

På morgonen så började Janne riva väggen själv. Morfar fick slå med släggan i en repris då det var häftigt.

Sedan flyttade morfar halva väggen bara så där, cool morfar.

Janne fick sedan lust att nästan göra allt i köket, jag lät honom tro att han skulle hinna med allt och dels jobba 12-16h per dag, träna på det och sova. 

I lördags var två Kottar här. Minikottarna fick följa med föräldrarna till Mikaels 25- års dagsfest.

Vi körde disco.

Nu är Kottarna inga änglar för tillfället. De busar, drar igång varandra och trotsar, bråkar med varandra. Skrika är just nu fantastiskt kul. Det är precis som det ska vara om än tärande för omgivningen. När morfar kom hem från spinningen gick vi ut en stund.


Kottarna körde slut på morfar och rätt vad det var så sov morfar:)


Söndagen gick till städning, handling för min del. Janne jobbade och höll på och fixade i nya köket.

Idag kom snickarna och Janne hade hunnit få lite ont i sin opererade axel som inte hunnit läka klart sedan operationen i våras. Snickarna kommer imorgon igen och elektrikern.

Nu ser det ut så här.

Vi får skåpen färdingmontersde och de bär in dem och vitvarorna. Vi tog den kostnaden då vi fick så bra rabatt på just dessa två kostnaderna. Vi fick den rabatten då ordern vart riktigt stor mot ett ”normalkök”. Allt ska ju en trappa upp desutom.

Ikväll har Janne gjort någon ”prototyp” på ”sin” ljuslåda i taket så snickarna ska förstå och även jag.

Jag låg då så här i soffan och hade börjat skriva till dig när han ropade och ropade och behövde hållhjälp. Jag for som en jojo upp och ner.


Så här blir den påkostade ljuslådan

Nu ska vi titta på ett par avsnitt av Grand Hotell på Netflix.

Vi hörs!

2 reaktion på “Imorgon kommer köket

    • Det vart så när jag skulle visa att jag låg i soffan och skrev för att få hoppa upp och ner som en jojo och hjälpa Janne och lite av en snabblösning för att ha en bild i inlägget då resten är filmer, annars kommer ingen bild med när inlägget känkas på FB- sidor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *