Imorgon blir det svart, stenåldersspring

Imorgon blir det att lära sig dricka kaffe som en riktig maskulin hajk-karl med jägarkniv i fickan, militärflammiga jaktbyxor, helyhansen-tröja och med skit under naglarna och blodstänk upp på handlederna.

Det lär bli utan mjölk, svart som natten en molnig natt.

Idag var det nog sista koppen och jag tog ett värdigt farväl. Vi kommer även att tända ljus i kväll för kaffe med mjölk. Just nu hinkar jag i mig vin för att dämpa sorgen. Jag var tvungen att köpa en Bag in Box med kran och har nu lagt mig tillrätta under ett bord och huvudet strav under bordskanten, ja Anna vickade ikull mig och satte på kranen till Bag in Box:en.

Det var kämpigt i morse att få i den där d…la mjölken i kaffet!
Fattar INTE vad det är för fel på en liten gräddsnipa? Varför ska de ha mjölken i kannor som kräver en Hulk UTAN träningsvärk för att lyfta upp den?

Att lyfta den där fucking kannan var smärtsamt för musklerna, för smärtsamt så jag fick inte kaffet så här:

För övrigt kör jag barfotaspring idag, det lär ju vara nyttigt för fötterna med stenåldersspring. Eller rättare sagt jag har inget val då jag inte kommer ner till skorna för att knyta dom!

Det VAR tammejärnspikar inget skämt att detta var en träningsresa!!!
Jag kan inte vara klok och måste ha hjärncellen helt ur balans då jag betalar pengar för att få så ont! galenskaper är vad det är!!! Jag borde spärras in faktiskt!

Vi hörs!

 

En reaktion på “Imorgon blir det svart, stenåldersspring

  1. Pingback: Svart blev det men med ett längre | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *