I am now a TV star

Igår var jag på TV.

Flashades drickandes champagne

 

Efter sändning, vilken kanal det nu gick på, kan ju inte hålla reda på alltsom TV star, haglade sms in på telefonen med stående ovationer. Nå väl, två sms iallfall.

Här inne så var det massor som sett mig på TV, som coolbettan the TV star!
Saltade lite där. Två som kommenterat att de sett coolbettan.

Ja, nu är jag typ kändis!
Jag har idag suttit i möte med min agent. Vi kom fram till att ni kan lägga en kommentar här inne eller maila så skickas idolkort ut till er. Vi tackar för ert tålamod över att det kan ta ett tag innan det dimper ner i brevlådan pga mängden idolkort som kommer att behöva skrivas.

Jag förstår att det kommer att hagla programledarerbjudanden över mig efter detta. Vänligen kontakta min agent för bokningar.

Jag kan tala om att jag såg detta avsnitt i helgen. Sonen hade hittat det på nätet. Vi satte oss för att titta på det. Satanigatan så nervös jag var. För när det filmades så gjordes det många inslag med just mig i bild och jag snattrade som ett smatteband om allt möjligt.
Jag är tacksam att allt inte kom med för då hade det blivit enbart ett program om mig.
Vid ett tillfälle under avsnittet vill jag på riktigt DÖ! Det var när min röst kom med och jag hörde mitt dalmål (förlåt alla dalmasar, jag tycker ni pratar underbart) som jag försökt lära mig av med.
Varför?
Jo jag vart så retad av de vuxna i släkten som bodde i Stckholm då jag var liten. Jag härmades och sedan gjorde de åtlöje av mig under många år. Sedan dess har jag inte förlikat mig vare sig med min (mans) röst eller dialekt.

Här kan du se coolbettan the TV star 🙂 

Vi hörs!

 

 

2 reaktion på “I am now a TV star

 1. Amen….dalmål som är så himla gulligt! Jag älskar att åka runt i Dalarna, dels för att det är så vackert runt Siljan, men även för att alla låter så snälla…kan en dalmas låta arg egentligen?! 🙂
  Min beundran kan iofs bero på att jag kommer från Sandviken…..alla vet ju att vi pratar fult ( OBS, skittjockt L i det ordet ) där.

  Kände igen dig på din söta lilla näsa där på TVn 🙂

  • Haha, tack rara Carola. jag ska visa Angelica din kommentar då hon och jag ju är kopior av varandra, jag dock den äldre och hon den nyare som kommer direkt från kopiatorn;) Idag sa hon: Fota mig inte! Jag har så ful uppåtnäsa! 🙂
   Jo visst kan vi låta arga. Fast du har nog rätt, det är inte så många som jag kan inge respekt hos då jag blir arg. Du vet jag pratar så långsamt så det blir ingen effekt i det hela.
   Sandviken, där pratar ni ju gott!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *