Hur tänkte jag?

Plockade iordning mina tights i garderoben.

Jag vek omsorgsfullt om alla mina tights. Ordnade upp de i tre prydliga högar, en för full längd, en för trekvarts längd och sista högen blev cykelbyxor-längd. 

Lite slentriant blev det och tankarna flög på annat håll då denna syssla ju inte kräver några som helst högskolepoäng eller något högt IQ.

Som om du tar en sylvass nål och sticker hål på en ballong så har du exakt det som hände i min skalle och som fick mina pågående tankar att försvinna. Mina ögonhålor blev också luftade då ögonen trillade ur av häpnad och det enda som höll dem sammansatta med ögonhålorna var några nerver som de dinglade kvar i. Det var de här paret tights som fick ovan påverkan på mig.


Jag hade glömt bort detta par. Undrar varför?

Hur tänkte jag när jag klickade hem detta par från nätet?

Hur tänkte jag när jag inte returnerade dom?

Var dom asbilliga och jag tänkte: De duger till mig!?

Dom måste ha varit asbilliga, eller hur? För vilken rimlig förklaring kan det annars vara?

Jag drog på mig ”läckerheterna” ich gick ut för att visa upp mitt fynd för Janne som satt och drack sitt morgonkaffe i solen.


Han höll just på att ta sig en klunk kaffe som med vändande post sprutade ut ur munnen som ett sprinklersystem. Han stirrade på mig och sa stammande: Vaaaadd haaaar duuuuuu pppppå dig!!!

Jag: – Mina nya tights!

Janne: – Du får gärna ha dom där på dig men INTE i närheten av mig!

Han satt tyst en stund och sade sedan: Du får ha dom där när du går på någon klubb!

– Vad då för klubb?

– Någon klubb finns det väl kanske där de där byxorna passar! Du ser ut som en riktig kärring! Någon klubb dit kärringar går!

Vet inte vad jag ska googla på för sökord för att hitta en sådan klubb.

En sak är då säker, de var grymt grymt sköna, så lena på insidan. Tror jag sparar dom ändå. Kan ju använda dom som långkalsonger när vargavintern kommer, de var ju så mysiga mot mina ben.
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *