Hur hamnade jag här?

Gårdagen går till historien som ”inte en så bra dag- ta mig här ifrån”.

Dagen började med ett val, jag ställdes i ett vägskäl, inte ett vägskäl jag ville stå i för de vägar som gick där ifrån var inga vägar jag vill gå på, jag har gått på dom förut och jag gillade dom inte, de vägar skrapade mina fötter blodiga och var svåra att gå på då de tog all min energi. Men ibland finns det inga andra valmöjligheter utan det är bara att staka på  ett tag till. Jag har gått på samma väg jag nu var tvungen att vika av på i ett par år, ett par år av vantrivsel och nedbrytning av min kropp, men jag har ju fått vilat en månad eller mer från det så jag ska inte klaga, den tiden var väldigt bra och gav ett lugn i magen.
I och med det så tog jag expresshissen ner till BV.

 

Men i den sinnesstämningen ville jag inte vara så jag drog ett helrör

Och det gjorde susen, det är en bra sak det där.
Brukar ta det då jag i min PMS börjar åka mot botten och då förhindrar det att jag når botten.
Pms:en fanns där också igår och då det blir motgångar så blir de större än annars.
Trots de jag hade i bagaget igår och trots PMS så började jag efter intaget åka upp mot ytan efter ett par timmar och då kändes de val jag var tvungen att göra tidigare mer som, ”jaha nu står jag här och nu får jag bara finna mig i det, lägg bort känslorna för det och bara gör det!”

Ett par timmar gick och det flöt på och sedan kom ett sms och sedan ett telefonsamtal som på något sätt drog mig in i något som jag inte var beredd på, någon som behövde hjälp och helt plötsligt hade jag fått alla problem i knät, jag kan säga att det var trångt i mitt knä och jag försökte verkligen sätta var sak på sin plats utanför mitt knä, men några kunde jag inte lösa trots att det från början inte var mina problem och kvällen avslutades med att jag fortfarande hade famnen full då jag gick och lade mig, det vart trångt i sängen vill jag lova. Detta sög ur mig energi som om jag hade haft ett helt gäng utsvultna blodiglar på mig som klunkade i sig mitt blod och rapade av välbehag.

Nu måste jag tanka energi i droppform!

Dags att ringa Anton och få en sång sjungen i telefonen, fick det igår och det tankade mig med lite energi, hoppas på en ny sång idag.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *