Hos Magdalena Graaf berättade jag min hemliga mörka känsla/tanke!

Jag skrev en krönika då det söktes och jag gick samtidigt och tänkte på en sak sedan det blossat upp och är aktuellt i media ännu en gång.

När jag väl hade skrivit den, (ja jag vet att det fattas lite ord, ord borde byta plats och kommatecken vara lite här och där) så tog det flera timmar innan jag vågade trycka på skicka, jag gick många gånger till datorn med gott mod att trycka men tvekade när jag var väl framme för jag kände att jag var otacksam, men tillslut så var jag bara tvungen att trycka och fick ångest efteråt, vad hade jag gjort?

Men nu känns det som en befrielse, känns som när en stor värkande böld precis spricker och smärtan och trycket försvinner.
Men jag fick stor hjälp med att låta mig känna så av ett sms på morgonen som gjorde min dag och gjorde mer då jag insåg vad det gällde, det stärkte mig från en lealös daggmask till en hulk om jag får beskriva känslan;)
Nu känner jag att jag nog kanske redan imorgon lyfter lite till i frågan, för för mig känns det som det behövs och det var helt underbart att läsa MINI-s kommentar och känna att jag inte var ensam med känslan och tanken.

Här kan du läsa krönikan, om du vill!

Magdalen Graaf borde alla ha en dos av varje dag, det är en fantastisk kvinna, så ödmjuk, vänlig, kärleksfull, humoristisk, smart mm. att det gör henne unik!
Det skulle finnas lite av det hon sprider omkring sig i en liten burk för oss alla att inta till frukost så skulle alla må bättre och världen skulle vara vänlig!

Vi hörs!

En reaktion på “Hos Magdalena Graaf berättade jag min hemliga mörka känsla/tanke!

  1. Hej, det var et godt og interessant indlæg. Jeg har faktisk ikke rigtig tænkt over det før, selvom både min mor og min kæreste er adoptivbørn….men jeg genkender det du skriver om taknemmelighed. Jeg tænkte umiddelbart at min mor bestemt ikke havde noget at være taknemmelig for, men det havde min kæreste så til gengæld….øøøh – tænk om igen. De blev valgt af forældre, modsat os andre, som vores forældre bare har måttet tage, som det nu en gang var. Det var stof til eftertanke…et stykke tid frem, og til nogle samtaler med både min mor og min kæreste 😀
    Ha en god aften

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *