Hoppas den klarar sig!!!

När jag kom åkande så såg jag att det var ett gäng fåglar på trottoaren och några flaxade på andra sidan runt bilen som var framför.
Såg sedan något svart ligga på gatan och som svajade i vinden. Tänkte är det en fågel eller en hundbajspåse då det var något som rörde sig.
När jag kom närmare såg jag att det var en fågel. Jag stannade moppen och gick fram, då reste den sig upp. Den satt där på gatan och hade munnen öppen och som flåsade. Den var helt groggy. Jag ställde mig för den så ingen bil skulle köra på den. Den bara satt och satt och tog ett par stapplande steg in mot vägen.

20120801-170721.jpg
Ett äldre par kom med sin hund och stannade. Jag förklarade att den blivit påkörd och att jag stod där så den inte skulle gå längre ut i gatan. Jag försökte gå nära den så den skulle gå mot trottoaren men det funkade inte. Damen tyckte som jag att den borde flyttas men dom ville inte göra det.
Då gjorde jag det.

20120801-171021.jpg
Ena ögonlocket rullade fram och tillbaka. Damen tyckte jag skulle sätta in den i buskarna men jag satte den på en gren så inte katten skulle ta den. Jag gick där ifrån och väntade en stund för att se att den kunde sitta kvar.

20120801-o171240.jpg
Sedan gick jag fram och tittade och då hade den stängt näbben iallafall.
Nu hoppas jag att den kvicknar till!
Och till er som ev. tyckte min handling var galen då det var en kaja kan jag säga att jag inte bryr mig vad ni säger.
Jag tror på godhet jag och hoppas jag får hjälp den dagen jag behöver det, kanske är det just en kaja som kommer till min hjälp på något sätt.
Och skulle den haft salmonella så har jag bota det på mig, sprayade händerna och moppehandtagen med EZYFIX så var den saken biff:)

20120801-172019.jpg

Vi hörs!

2 reaktion på “Hoppas den klarar sig!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *