Home delivery när en nu är President!

Ja så fint har jag det.

Anton gled förbi en kväll, innan vi tillsammans gled vidare så skulle jag fodra ut hundarna, jag berättade för Anton att Älva blir rädd att äta då hennes nya hundmatsställning skramlar.
Anton sa att jag skulle klä det hela med slang.
Jag visade då Anton att jag försökt det i badrummet men eftersom slangen jag hade var får liten i diametern så gjorde jag en temporär lösning och den har suttit sedan augusti förra året.

Ser ju inte så snyggt ut, men jag behöver ha det eftersom det är metall i handtaget och jag valde ett matt kakel då jag skulle kakla om badrummet och stora plattor för då var det mindre plattor för mig att sätta.

Och jag vill ju inte ha metalllmärken på de vita kaklet som inte går att få bort.

Igår då jag kom hem efter spinningen så hade jag fått home delivery av slang i två dimensioner. Det var Anton som hade glidit förbi och leverera slang bara så där! Mycke snällt och omtänksamt av Anton, men så är han Anton, han tänker på collbettan han:)

När en ska klä med slang så tar en bara en kniv och delar de hela.

Jag hade klätt matställningarna till hundarna med inte en allt för fräsch gammal akvarieslang men nu kunde jag byta ut de till en fräsch och klä båda sidorna så behöver jag inte tänka på vilken sida jag ställer i skålen på och slangen räckte till att klä in alla tre.
Kolla så fint mot de stumpar jag tidigare satt.

Högra klädd, vänstra kvar med små stumpar som jag nu tagit bort och kastat.

Anton hade ett bra ögonmått måste jag säga, så här mycket slang vart det kvar:)

Nu så står skålen stadigt och inte skramlar

Så nu blir lilla Älva glad:)

Men att plocka smutstvätt, tvätta och stryka gör jag tydligen fortfarande trots att jag är President.

Men snygg VD-n har tydligen fattat galoppen och då det är jobbmöte ikväll så erbjöd han sig att laga middagen här hemma:) Om inte hans plan är försenat hem till Sverige vill säga.
Så det blir till att njuta och sätta sig vid dukat bord i kväll om planen håller, hoppas han tänk på att köpa med något gott vin, eller Champagne kanske en President dricker;)
Trevlig blir det då det var ett tag sedan vi sågs!

Nu väntar jag på Anna min hundförare, hon flexar idag så hennes man fick åka ut på jour i natt och behöver få sova en stund, så då förstår jag att jag inte ska ringa svärsonen och fråga hur det är med yngsta dottern för då vet jag att han också varit på jour hela natten, var ett hus som brunnit någonstans.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *