Hög fart spar tid! Men ibland gör det lite ont!

For runt och tömde diskmaskinen och som så många gånger för sprang jag in i luckan och slog i skenbenet.
Ja jag svär, min favortisvordom, jävla fucking, känner mig ganska tuff när jag säger det och samtidigt låtsas jag tugga tuggummi nonchalant, coolt va?
Det gjorde jag även nu och hoppade in till lilla sonen och ojade ett par sek, men där fick jag bara ett flin som sympati så jag hoppade ut igen och fortsatte plocka ur diskmaskinen.
Ja du vet att det gör ont en stund men det går ju över ganska snabbt, men idag höll det i sig och ganska snabbt kände jag att det strålade upp emot knät och snabbt där efter  domnade lill, ring och långtån bort, har mellantårna några namn föresten?
Ja ja, när jag kände den där bortdomnade känslan så drog jag sexigt upp mina joggingbrallor för att blotta den läckra spiran för att visa mig själv att detta var  inget att åma sig för.
Vad jag fann? Detta

Då utbrast jag när jag var själv på toa: What the Fuck! Ännu coolare va?;)
Ja ja det går ju över, nu är det rött, sen blir det blått, sedan grönt och tillslut gult och sedan är det väck.

Nu tycker jag att jag kan trösta mig med en Cappuccino, yes äntligen en anledning till en kopp!

Vi hörs!

 

2 reaktion på “Hög fart spar tid! Men ibland gör det lite ont!

 1. ”En tå er en legemsdel. Mennesker har ti tæer fordelt med fem på hver fod. Den største tå kaldes storetåen, og den mindste kaldes for lilletåen. De tre midterste tæer har ingen danske betegnelser.”
  Hittade det här på Wikipedia på danska. Ser ut som du får kalde dina tår vad du vill..he he

  God dag

 2. Var till Thailand i februari… Och jag sa till min sambo första dagen…Jag måste köpa tofflor… INNAN jag får skavsår på hälarna…I denna miljö vill man inte ha skavsår…
  Smarta jag köper flippflopps… O som ett brev på poste får jag skavsår mellan stortån o ringtån på höger fot!! Sen går jag till ett ställe o ska fixa bort lite förhårdnader på hälarna. Inser inte förens det är försent att förhårdnader fräter man bort med syra i Thailand… O denna syra rinner in mellan mina TÅR.
  Fick ett sår mellan tårna som var som en 50 öring!! Såret var kolsvart o djupt!! Det gick jag med först 2 veckor i Thailand sen flera veckor hemma!! Nu först har de läkt ihop o skorpan har börjat lossna!!
  Men som sagt… DE LÄKER!!!
  Ska aldrig mer köpa flippflopps!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *