Hjärtat levererat pluspoäng

Idag får jag ett sms med både Puss & Kram. Du kanske minns att det är Puss & Kram när han reser bort men Puss när han är hemma. Men nu är det oftast Puss & Kram ändå, och jag blir så löjligt glad varje gång.

Smset innehöll annat som ger honom pluspoäng. Nu är det ju egentligen Agges jobb att dela ut + eller – poäng till honom.
Jag tyckte det var en omtänksam handling han gjort.

IMG_3837.PNG
Eftersom jag ser så in i bomben dåligt så var jag tvungen att klicka på kortet och förstora upp texten för att se vad det stod.

IMG_3836.PNG
Allt ofta sedan Hjärtat bytte linser i ögonen så har han sagt åt mig att beställa tid för att se om de kan göra något åt min syn.
Jag är ju inte någon världsmästare på att göra saker för egen del, inte ens juniormästare, faktist inte ens KM- mästare.
Jag har sagt: Ja jag ska ringa!
När jag fått frågan om jag ringt har jag alltid svarar: Kom inte ihåg vad dom hette! Ringer dig imorgon och frågar!
Det har inte hänt ännu.
Hjärtat är väldigt nöjd med sin operation, han ser som en ungfalk!
Det enda är att han behöver, känner att han behöver ha solglasögon på sig utomhus då solen skiner eller att det bara är riktigt ljust.
Visst skulle jag vilja ha bra syn. Men jag fegar lite på en operation då patienten ju inte kan blunda för att slippa se vad läkaren gör. Man tvingas se när de kör sönder linsen och sedan suger upp den mm.
Sedan är jag ju urusel på att använda solglasögon. Har inte ens använt det då jag seglat så mycket.
Jag brukar försöka använda då jag hittat något par solglasögon i garaget men det blir den gången det tills ett par år senare då jag finner ett par nya kasserade i garaget.
Jag kisar istället.

Men jag blev glad för tiden och omtanken att få en spark i röven att komma iväg!
TACK min Älskling! <3 Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *