Hjärtat har bytt förnamn

Igår gick hans namnbyte igenom hos Skattemyndigheten. Grattis Hjärtat!

Äntligen är det förnamnet bort bytt, det som han avskydde som pesten. Nu kan, bör, ingen kalla honom för det igen. Kanske hans syster kommer att göra det, mest troligt. Jag tror hon kommer ha svårast att ändra på sig. Kanske brodern också, mer tveksam till det. Jag kan inte heller säga hans förnamn så där allvarligt mera då jag menar allvar.

Jag är glad för hans skull! Nu borde vi hålla ett namngivningskalas för honom:) Han säger att han bara väntar på det:)

Idag var då ett nytt pass tvungen att göras. Innan han åkte stod han i hallen och speglade sig och frågade om han verkligen kunde ha en tröja på passet?  Passade det? Borde han byta? Kanske borde ha skjorta? Passar verkligen tröjan på nya passet? 703 ggr frågade han. 

  
När han gick så sa jag tyst: Vem f-n bryr sig vad man har för tröja på sig på ett pass?! Sedan tänkte jag lugnande: Vilken tur han inte har hår på skallen och var tvungen att också fixa frillan innan;)

Här kallar jag ju honom för Hjärtat. Han är mitt Hjärta men det känns lite anonymt att kalla honom för Hjärtat och lite Bregottigt liksom. Jag föreslår att ”vi”, du och jag passar på att byta namn på honom nu, det vore ju passande i dessa namnbytartider. Jag röstar för mitt smeknamn på honom: Ville! En söt liten tecknad serie jag verkligen gillar och hade en bok utav tidigare i livet;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *