Hjärtat fick en vuxen barnsjukdom

Hjärtat hade några prickar som kliade. Jag kliade åt honom. Samtidigt såg jag typ ett par finnar en bit bort och satte igång att trycka på dom, men de såg inte riktigt mogna ut.
De här utslagen poppade upp som torkade majskorn i en het gryta med olja i botten.
De poppade upp i en ring runt honom i bröstkorgshöjd.
Jag skickade honom till doktorn för jag trodde det var bältros. Doktorn hos Lugn och Ro trodde inte det då Hjärtat inte hade ont utan trodde det var ohyra från hundarna.
men nu har lilla Hjärtat fått ont och värk i skuldran.
När jag masserade honom i förra veckan så undrade han varför det gjorde så ont i skuldran då jag masserade då han inte hade det innan. Nu vet vi svaret: Bältros.
Idag kom han hem till Sverige och åkte till kontoret. Där vart han hemskickad några dagar med att han får jobba hemma då Bältros inte är att leka med.
Så här ser Hjärtat ut runt om halva sin bröstkorg.

unnamed (31)

 

Hoppas jag slipper. Jag har haft vattkoppor tre gånger. Först som liten med en koppa i pannan och en på skinkan. När jag fick Angelica fick Charlotta vattkoppor och jag också och då på mina armar. Att jag fick det två gånger trodde läkarvetenskapen berodde på att jag hade haft lite som barn och sedan förr barn och då ammade så mitt imunförsvar var nedsatt.
Sedan gick en massa år. En pojke som bodde här fick besök av sin syrra och hennes två små barn. Hon ringde på kvällen och bad om ursäkt men deras barn hade fått vattkoppor på kvällen då de kom hem. Jag sa att det var lugnt då jag haft det tre gånger.
Så fel jag hade. Jag fick det en tredje gång och denna gång var mina ben fulla med vattkoppor. Satanigatan vad det kliade.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *