Hjärtan till Hjärtat

Köpte färska tortelini när jag var och handlade. Inför alla hjärtans dag fanns det röda hjärtan fyllda med olika ostar. 

Tänkte jag skulle överraska Hjärtat med lite hjärtan till middag.

Det var han som fick laga middagen idag, jag var upptagen med Kottar jag. Sådan är jag.


Janne satt och lyssnade på något webbinar via jobbet under hela middagen. Så någon romantisk middag med ett par spelandes Italiensk romantisk musik på dragspel och fiol, inga fåglar cirkulerade kvittrande ovanför våra huvuden. Ljus på bordet hade vi iallafall. Angelica och Jens tog och nattade Kottar.

Jens bar upp juniorsängen jag skulle måla om till Alvar. Innan idag rev jag Todds resesäng och drog in spjälsängen i gästrummet till Todd. Nu hoppas vi att Alvar sover bra i sängen. Igår kväll vaknade han vid 23. Jag sa åt Jens vid 23:30 att han måste sova som ska upp och jobba. Alvar fick följa med mig in till oss, han ville vara uppe så jag lockade med att han kunde få titta på min telefon en stund. Alvar var klarvaken. Stunden blev till 02:30. Janne tog till flykten till kontoret för att sova efter någon timma. 02:30 tog jag bort telefonen till protester. Idag är jag och Janne som trötta småbarnsföräldrar;) Vi kunde ju ha sagt till Angelica och Jens men vi tyckte de behövde få så mycket sömn som möjligt. Lillkotten är ju förkyld och vaknar flera gånger per natt. Det var ändå mysigt att få ha Alvar bredvid sig under natten. Janne tassade in efter att jag gått upp. När Angelica gick för att väcks Alvar låg Janne och Alvar och höll varandra i handen:)


Todd och jag har lagt pussel.


Blir det tråkigt går det att leka med pusselbitarna så här:


Vårkänslorna spirade i de fyrfotas kroppar. Ett säkert vårtecken är när hundarna söker sig till solstrålarna och att dom värmer.
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *