Hjärta av Mikael, ungar, hundar, snygg outfit

I morse kastade jag på mig något för att ta med hundarna på en promenad.
Kände mig galet ”snygg”.

bild (11)

I spåret träffade jag grannens pappa. Han hade inte riktigt koll på att det var jag.
han öppnade vårat samtal om att jag hade praktiska byxor för en hundpromenad, riktigt fina som han uttryckte det. jag vet inte om han var allvarlig eller ej. Han frågade mig massor. Jag tänkte också berätta att jag har Barbapappor där fram men lät det vara. Sedan frågade han var jag bodde och då talade jag om att jag bor granne med hans dotter. Då vart samtalet lite med ”rumsrent”

Tajtsen var ju ”urläckra”. För stora, med både häng fram och bak. Förstår att han tyckte det var riktigt ärtigt.

bild (15)

 

Det ljusa på bilden är inte mitt mushår. Det är ju rött för övrigt. På bilden syns 3-åringens kalufs.

Efter hundpromenaden var det dags att åka och hämta upp Kakan och Smilla. Angelica hade sammandragningar och svårt att gå pga. bäckenet.

bild (8)

 

Smillas favoritsysselsättning är inte att åka bil. Men det kändes bättre för henne när hon hoppade upp hos 3-åringen i bilstolen.

bild (10)

 

3-åringen var först inte överlycklig att få denna hårboll i ansiktet. Men det vara bara att försöka vända det till något positivt. Tänka sig att jag lyckades med det.
Sedan for vi till banken. Angelica och Jens hade ett brev som var tvunget att lämnas in idag. Det var en upplevelse att ha 3-åringen på banken bland alla pensionärer.

Sedan åkte vi och hämtade hit Angelica.
Jag tappade upp ett bad till henne då hon önskade bada. Det kan ju vara skönt när sammandragningarna drar i magen och det ömmar i rygg och bäcken.

bild (12)

 

När jag kaklade om badrummet så gick inte det gamla badkaret in. Efter mycket letande med det icke vanliga måttet på badkaret så hittades ett till slut. Jag ville ha badkaret kvar då det är lättare att duscha hundarna i det än i duschen.
Jag tror inte att badkaret hade stått på plats så länge innan Mikael antingen kom hem eller gick iväg och slog igen dörren så hårt att en ljusstake föll ner och slog bort lite av emaljen. Jag var till en början riktigt arg och ledsen över skadan tills jag såg vad skadan föreställde.
Varje gång jag städar badkaret, duschar hundarna, badar själv, eller bara ser åt det där hållet så ler jag och tänker på Mikael.
Det var nog meningen att den där ljusstaken skulle falla när han stängde dörren. En sann konstnär måste jag säga om Mikael.
Kolla in, ett Hjärta!

bild (14)

 

Jag har inte tid att sitta här och blogga. Jag ska fortsätta städa sovrum och kontor. Jag och 3-åringen har bytt lakan i sängen, bytt hundlakanen, städat ur hundkorgarna. Vi håller på att tvätta och ska nu putsa sovrumsfönstret och hänga dit rena gardiner.
Sedan ska Jens hämtas från jobbet 16.15 och jag tänkte vara klar tills dess.
Hampus kommer och är barnvakt och lagar middag idag då jag åker och Spinner.
Jag har tur som har de svärsöner och svärdotter som jag har:)

Men först ska jag gå och röka;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *