Hemorrojdsalva och Leavinbröd på flaket!

Jag fick ett sms av en bekant som jag inte haft kontakt med på länge sent igår kväll, det löd: Är du vaken!?
Jag svarade: Japp!
Sedan vart det tyst och jag skickade ett till sms: Något som hänt?
Efter en mycket lång stund fick jag svaret: Intim fråga
Jag svarade: Ska jag ringa?
Fick svar ganska snabbt: Nopp. Kan jag ställa den på sms tro
Jag svarade: Japp gör det, kör hårt!
Sedan tog det tid innan jag fick den där frågan: Hur tar man bort hemorrojd!!! har en jäkel som gör ont:(((
Jag svarade: Antingen får du köpa salva på Apoteket som gör så att den krymper, hjälper inte det måste du gå till doktorn och kolla. Kram
Sedan fortsatte vi och min bekant sa att den skulle sätta på sig en rånarluva och besöka Apoteket imorgon. Jag undrade om min bekant tyckte det var jobbigt att besöka Apoteket för  att inhandla salva för hemorrojden och så var fallet. Jag lovade då att göra det i min bekants ställe då jag inte tycker det är skämmigt.
Så idag tog jag moppen och drog ner på stan, köpte Leavinbröd på Bageriet bredvid Apotek Morris och sedan gled jag in emellan skjutdörrarna på Apoteket med hjälmen i ena hande, stegade fram till en ung tjej och frågade efter något till hemorrojder och hon frågade då lite hittan och dittan och eftersom jag inte riktigt visste hur det stod till där i min bekants rumpa så var jag tvungen att tala om att jag köpte det till en kompis, här kändes det nästan som om jag stod på ICA med ett paket kondomer i handen och talade om för kassörskan att jag köpte till en kompis:). Hon på apoteket gav mig två saker, en för ytliga hemorrojder och en för djupare hemorrojder då jag ju inte visste hur det var med den saken, jag fick infohäfte till ”min kompis”, sedan betalade jag snällt och hoppade ut från Apoteket och upp på moppen för att fräsa till min bekants jobb då jag fått upplysningen av tjejen att behandlingen skulle börja snarast möjligt.
När jag klev in på min bekants arbetsplats och sköt fram påsen som lite under bordet kändes det som om jag langade hemorrojdsalva;)

Men min bekant vart glad att jag kunde ”köpa ut”:)
Nu hoppas jag det gick bra på lunchen att pilla upp storpiller och salva!

Vi hörs!

En reaktion på “Hemorrojdsalva och Leavinbröd på flaket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *