Hej Klimakteriet! Välkommen eller…

Jag har varit osynlig. Dels för att det varit helg och den dator jag lånar står på den plats Hjärtat sitter vid då han jobbar. Han jobbar jämt. Annars bloggar jag från min telefon men det går ju inte då varje bokstav tar flera sekunder innan den kommer på skärmen.

Sedan har vi väl det största skälet, Välkommen Klimakteriet!
Jag har längtat och var helt övertygad om att jag skulle Älska klimakteriet. Jag trodde klimakteriet bara var något som strulade lite innan menshelvetet gav upp. Nu har jag lärt mig att det är inget övergående utan den perioden jag nu kliver in i livet. Fuck säger jag!
Jag är tacksam trots allt att jag inte fått svettningar så där på en millesekund (än) som gör hela kvinnan blöt från tånaglarna till hårtopparna

3vp7schfm2z354x50d9j1stmr30tixw

 

Sen några år är jag bara varm. Många tror jag har feber då de kramar om mig och jag får ofta frågan om jag har det.
Själv tror jag inte att min kroppstemperatur ökat men efter övertalning av Hjärtat tog jag tempen och visst hade den det.
termometer

 

svett

 

Numera är jag varm varm varm och skulle helst gå omkring i trosor med barbapapporna släpande efter mig. För då kunde jag böja överkroppen fram då och då för att svalka magen som döljs av brösten och barbapapporna fick hänga fritt och kylas ner.

Förr frös jag alltid. Var så kall på vintrarna att jag fick flytta mig i sängen för jag upplevde att madrassen vart för kall.

136207188582

 

Men nu är det tydligen så att jag ska gå runt som en weber-grill klar för en barbequfest resten av livet.

images

 

Men det är ju inte bara detta som kom i Välkomstpaketet till Klimakteriet. Nej då, det var ett välfyllt paket som innehöll många saker jag inte ens hade hört talas om.
Satsar du i aktier är Libresse och Tampax ett het tips att lägga stålarna på. Så många dagar jag hade mens varje månad är jag nu fri från att använda Tampax och Libresse. Resterande dagar använder jag mig av dessa. Det är iallfall första gången jag gillar att jag alltid har haft lång mens. Tur jag inte var någon kortmensare på 3-7dagar eller så.
Annat, Barbapapporna har växt sig STÖRRE!!! Det är väl bra då jag ska göra en bröstförminskning för då blir det ju mer valuta för pengarna så att säga.
Här klev jag bakåt i tiden då brösten började växa eller då jag blivit gravid, de ömmar på som bara den. Att tvåla in dom vid duschning kräver ofta en ihopbiten käke och snabba handrörelser. Jag funderar på att pensla på lite stop och väx på Barbapapporna och hoppas på det bästa.
Sedan var det mer saker med i klimakteriepaketet, men de behåller jag för mig själv, det anses gnälligt.
Jag har hållit det här för mig själv för att inte gnälla i onödan (förutom Anna då) tills nu.
Men nu kände jag för att gnälla för nu anser jag detta påverkar mig för mycket. Du fattar att hade jag bloggat innan jag släppte denna bomben så hade det inte varit fina inlägg och oförståelse för varför det var på det viset helt plötsligt då jag nu ÄR en Klimakteriekärring!
Fy fan, hur ska jag orka umgås med mig själv 24/7?
Jag är som ett ensamt ledset barn inombords som vill ha kramar, snälla ord, uppmuntran, vänlighet, en klapp på axeln mm. ofta….
Går jag till doktorn har jag förstått när jag läst på nätet att jag får p-piller. Käckt, då kan jag ju gå upp några kilon till, få finnar och vilja ta livet av mig.

 

Vi hörs!

2 reaktion på “Hej Klimakteriet! Välkommen eller…

  1. Hej!, de ar ett elände vi får gå igenom, för mig började de för ca 1 år sen svettningarna har börjat bli bättre men ja blöder väl mellan 20-25 dar i månaden mer eller mindre de ska bli skönt när skiten är över!!!!Välkommen i klubben !!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *