Hej då Anna!

Idag åker min bästa vän på träningsresa. Med sig tar hon fantastiska människor. b.la Snygg-Linda, Anna-Lena, vackra Annika, Tony som gärna munnhugger, Claes som peppar så bra som har sin fina fru Jeanette med sig.
Alla åker de med Norrtälje Träningscenter

Jag, jag stannar kvar i Sverige jag. Känner ”inte” alls att jag missar något roligt. Jag åkte ju förra året så vad tjurar jag om. Jag ska ju bli mormor och vill jag INTE missa om det sker under resans gång. Jag vill också finnas här hemma för Angelica om hon behöver mig då det drar igång. Sedan ska jag ju vara hundvakt medan de är på BB.
Sedan måste jag ju ta hand om de barn som är här, fostra och ösa kärlek över dom.

Anna!
Jag har ordnat så att Snygg-Linda och Claes tar min roll som personlig assistent. Dom tar det på allvar då de får min ersättning på 11kr i timman. Så var inte orolig Anna. Dom kommer nästan att slåss för att få flest timmar och den fina ersättningen.
Claes har lovat att bada i barnpoolen med dig. Snygg-Linda kommer att dusch dig på kvällen och läsa Godnattsagan. Vi kom också överens om att hon lägger fram kläder till dig på kvällen. Både Claes och Snygg-Linda kommer hjälpa dig med tandborstningen, en håller dig hårt och den andra borstar. Försök visa dem hur stort du kan gapa. Tänk på alla tandtroll, de spanska tandtrollen är starkare än svenska så det är viktigt du borstar ordentligt.
Jag har berättat för Claes att du INTE får ta de andra barnens simkuddar som finns på anläggningen. Så du kan inte säga: coolbettan sa att jag fick! Den går han inte på.

20131112-072742.jpg
Jag har också ett par överraskningar till dig Anna. Jag har sagt till Snygg-Linda och Claes att du får ta ett halvt glas vin på kvällen om du varit snäll under dagen. På fredagen får du ta två glas vin för då kan dom jaga dig då du dansar på borden.
Om du äter upp din mat på tallriken så får du en kula glass efter maten. Nu förstår jag att du hoppar upp och ned när du fick veta det.

20131112-073703.jpg
Jag vore väldigt glad om du inte skriker och gapar i affärerna om de tar dig med. Om du gör det så vet både Snygg-Linda och Claes att de ska gå ut ur affären på en gång.
De vet redan att du ska sitta i kundvagnen när ni handlar. Så det är ingen idé att försöka säga: För coolbettan får jag gå själv i affären! den går dom inte på.
Håll Snygg-Linda eller Claes i handen hela tiden då du är utanför hotellrummet.
De skulle lämna dig på barngymnastiken varje dag. Dom kommer tillbaka och hämtar dig sedan så gråt inte då de går.
Jag packade ner din ballerinadräkt som du kan ha då och två par sockiplast.

20131112-074506.jpg
Eftersom det är semester så får du vara uppe till 19:30 varje kväll, om du orkar förstås.
Hakklapp bestämde vi gemensamt att du inte behöver ha på dig då ni går på restaurang.
Du måste låta Snygg-Linda eller Claes smörja in dig med solskyddsfaktor varje dag. Solen är stark där borta förstår du. Skrik inte nej då dom tar fram flaskan med solskyddsfaktorn. Står du stilla på en gång så går det fortare än om de ska jaga dig i rummet.
Samma regler gäller där borta som hemma, INTE hoppa i sängen.
Stoppa inte allt du ser ute i munnen och drick inte av poolvattnet nu, för det finns elaka bakterier där borta som kan göra dig lös i magen, då menar jag lös, typ vattenfall. Så försök att låta bli att slicka på den där glassen som någon tappat på marken. Stoppa inte heller in pomesfrittes som ligger bland solstolarna vid poolen.
Ja det var väl det väsentligaste just nu.
Ha en fin resa Anna! Njut, träna, ät och drick gott!
Puss och Kram <3 Snygg-Linda och Claes! Tack för att ni hjälper mig och tar hand om Anna! Betyder mycket så jag kan slappna av här hemma och slipper oro! Kram Bettan Till Er andra! Jag önskar er en fantastisk träningsvecka! Hoppas ni får det otroligt trevligt och roligt! Kram Bettan Vi hörs!

En reaktion på “Hej då Anna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *