Hej Då 2012!

2012 var ett blandat år, glädje, stor sorg och en hel del mycket tunga saker.
För cirka 1 år sedan, närmare bestämt den 29:e dec så startade jag upp denna blogg på  egen domänadress efter ett uppehåll. Det som fick mig börja igen var de mejl jag fick om önskan att starta blogga igen.

En önskan kom då ifrån Anna om ett inlägg från min förra blogg. Livet såg annorlunda ut då.

Jag ser när någon googlar och hamnar på min sida. Björnklister är nog mest poppis men sedan kommer det där jag skrivit något i ämnet sex. Jag har undrat vad den som söker på Kåta läppar på google tycker då de trillar in i detta inlägg? Var det vad de förväntade sig att finna?;)

2012 innehöll en stor sorg och jag gråter då jag läser igenom inläggen innan du dog!
Ja jag gråter faktiskt om jag tänker på Dig mer än två sekunder!
Jag saknar Dig Amri så förtvivlat mycket!
Du flög iväg som en ängel Amri den 1 februari men jag vet att vi kommer mötas en dag igen!
Charlotta gav mig fina minnen utav Dig!

Några sjukhusbesök blev det under 2012. Denna var nog den värsta av dom alla.

Jag röt ifrån ang. adoption ett  par gånger.
Det vart lite uppståndelse här inne och främst på min mail efter att jag kritiskt skrev mitt öppna brev till dessa damer.

Jag tog klivet ut ur garderoben detta år

Jag började också träna med min PT!
Det var inte alltid jag var så poppis!
Någon gång blev han arg!
Men mest hade jag det riktigt roligt! Saknar det och hoppas att 2013 innehåller en hel del träning med min PT igen då jag nu fått ett skydd för min armbåge av hjärtat.

Jag stack också ut hakan till Jehovas Vittnen och det vart fart och fläkt med det inlägget och efter detta.
Jag fick ett par vänner med det inlägget, det var riktigt kul och en följer jag, Leo.

Året har även innehållit många ljuvliga stunder tillsammans med barnen. Det har varit glädjande. Mikael ställde till med kalas och bjöd oss på en fantastisk buffé.

Jag åkte även på ett par fantastiska resor!
En till Västindien för att leta efter ”pappa”. Den resan var underbar och jag upplevde saker jag aldrig gjort förut, både upplevelser och aha- upplevelser. Det var en nyttig resa med tanke på att jag lärde känna en hel del människor och hur dom faktiskt är.

En dag vart jag så arg att jag gjorde en polisanmälan på inrådan av annan. Jag skrev lite till i detta inlägg. Det vart också en storm på sms, mail mm. En del skrev smöriga meddelanden till mig efteråt, det fann jag mycket humoristiskt. Jag fann det också roligt på så sätt att e människor som snackat skit hörde av sig och smörade, där fick jag direkt ett kvitto på att min känsla stämde, funny faktiskt.

En annan fantastisk resa gjorde jag med Norrtälje Träningscenter och Anna var min rumskampart. Många filmer och inlägg vart det under den resan. Jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att åka med nästa år. Det var en vansinnigt rolig resa!
Då vi spelade in en av filmerna så tappade jag min hörsel totalt och så har det förblivit.
Men vad gör det, den skulle ju iallfall försvinna helt inom den närmsta tiden. Vi hade vansinnigt roligt så då var det värt det.
Jag träffade massor av fantastiska människor på den resan. Det blir ett varmt och glatt minne i mitt liv.

Innan resan så gav jag bort mitt hjärta. Ja det känns fortfarande lite som om jag har kastat mig ut för ett stup. Men det är underbart att tillåta sig att känna så här.

Något annat hände som följer mig var dag. Livet blir inte som förut efter detta. Vi tar oss framåt iallfall. Men det är en stor stor sorg som mamma. Jag känner en vansinnig ilska som jag ibland kan känna mig rädd för.
Det är med stolthet hur jag ser att dottern och hennes fästman tar sig framåt med stora steg och står stadigt.

Angelica tog studenten! Det var ett blödigt ögonblick för en mamma!

Philip fyllde 18 år och även det var blödigt för en mamma!

Jag hamnade i slagsmål minsann efter stängning utanför krogen.

Det började närma sig jul och jag fick en bestickkorg till diskmaskinen b.la.

Nu kliver jag strax in i ett nytt år. Målen är uppsatta vad jag vill med detta år, tog mig en stund idag och tänkte efter vad vill jag och vad krävs för att jag ska nå dit. Det innehåller massor av förändringar, stora som små.

Jag önskar Dig ett Gott Nytt År och hoppas du hänger på mig under 2013!

Nu ska jag fortsätta, men vi hörs!

Kram
coolbettan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 reaktion på “Hej Då 2012!

  1. Klart man hänger me dig 2013, bara denna eländiga da är slut o de slutar smällla så hundarna får lugn o roo. Här firar vi nyår en vecka senare, bara för att en kväll som denna finnas tillhands för hundar o barn. Gott slut o Gott Nytt år!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *