Hängig Dolly Parton

Ja då var det dags och idag blommade denna fas ut i full blom, eller kanske jag ska säga överblommande blommor hängandes över vaskanten.

I PMS- ens olika faser kommer även den dagen då jag känner mig som Dolly Parton, brösten ömmar som de kan göra då en graviditet just startat och sedan känns dom samtidigt som när mjölken rinner till när jag ammat, den där stickande kolsyre känslan då jag trott att det ska spruta sockerdricka ur pattarna.
Brösten blir väldigt knöliga, som när jag någon gång köpt en billig huvudkudde med fiberfyllning och sedan trott att jag kan tvätta den i maskin och att den ska hålla formen.
I början på armhålan, på framsidan så drar det ut av bara den och känslan där är att huden snart brister som en för gammal torkad gummisnodd och undersidan av brösten har sin infästning på ryggen och där känns det som om det pågår en dragkamp.

Yngsta dotter säger ju: Mamma dina bröst ser ut som sackosäckar med lite fyllning i! Och visst har hon rätt.
Idag på hundpromenaden så kastade jag bara av de rutiga röda pyjamasbyxorna och satte på ett par andra och på med en tröja och iväg, bh- lös, varje steg jag tog kändes AJ! då de skumpade, eller rättare sagt svajade fram och tillbaka under jacka och tröja.
Nu tror ni kanske att jag överdriver en smula över deras form?
Men jag tog ett foto så ni ska se att jag talar sanning, vänligen sitt ner innan du tittar för din egen säkerhets skull

 

Formen skulle jag vilja kalla: ”Häll en liter vatten i en kondom” under PMS-en.
Då skulle du se formen utan PMS-en, den är mer som om du skulle ta en frukostlimpa, typ Bergis som endast är bakat på vitt mjöl och lägga den framför bilens ena hjul och sedan köra över den fram och tillbaka tio gånger, då kommer formen fram.

Jag tycker verkligen dom är hemska och jobbiga och jag trasslar bara in mig i dom på natten, hur jag än ligger så ligger jag på dom, på rygg, på sidan, det är väl bara när jag ligger på magen som dom trycks upp som två Karljohansvampar på vardera sida.
Det blir varmt under dom, tungt att ha bh på för axlarna.
En Kiropraktor sa: Andra önskar sig större bröst i julklapp, du kan väl önska dig mindre, det skulle göra dig gott!

När jag tänker på en sak så ruskar jag alltid på huvudet inom mig och det är till en man som jag känner som jag umgicks med som kompis i några år tills den kompisrelationen tog slut, jag mötte honom ute förra året och visst var han berusad men han berättade när han såg mig i bikiniöverdel första gången att han höll på att smälla av för han tyckte det var så sexigt att se dessa kvinnliga bröst som ammat en massa barn, konstig prick.
Nu när jag skriver ruskade jag verkligen på huvudet och vart lite full i skratt åt det:)

Nädu, under kniven ska dom en dag och bli som om jag tvättat yllestrumpor i 90 grader och centrifugerat på 1400/ varv, ska bara jobba ihop lite extra slantar först.
Kanske skulle ha en ”Bröstloppis”;)

 

Vi hörs!

 

En reaktion på “Hängig Dolly Parton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *