Hälsning till matte & Husse i Dubai!

Hej Matte och Husse!

Jag har det (ganska) bra här hos mormor!
Men det är väldigt vad dom går upp tidigt här. Alma går ut varje timma till varannan timma och lägger en kabel på nätterna. Det tycker jag är lite jobbigt. Första natten tänkte jag att det är bäst att hänga på och göra som Alma för att imponera på henne. Första gången gick det bra att göra som Alma. Men andra gången försökte jag verkligen trycka ut något och efter en lång stund ledsnade mormor där mitt i natten och jag fick gå in utan att ha lagt en hög.

Jag gillar den där nya leksaken jag fick av mormor den dagen ni åkte, den låter då jag ruskar på den. Men den var svår att slakta sönder.

bild (28)

 

Igår morse, dom kallar det morgon här, jag kallar det natt, före 05.30 så fick jag följa med mormors Hjärta ut och springa. Efter det så följde jag varje steg han tog. Vet ni vad han gjorde då? Han åkte och flög sedan till Köpenhamn, så där fjäskade jag i onödan där mitt i natten.

Annars följer jag mormor oftast vart hon än går. Det är lite jobbigt som idag då jag är trött.

bild (23)

 

Jag gossar väldigt mycket med mormor, mer än vanligt.

bild (9)

 

Mormor pussar på mig så mycket

bild (22)

 

Jag pussar tillbaka! Ger henne fler än vad hon ger mig. Det är ju trots allt hon som ger mig maten, bäst att hålla sig väl med henne.

bild (10)

Har ni skickat mig på ett träningsläger eller?

Idag kom mormor på en konstig sak sedan vi hade varit ute och gått och kastat pinnar vilket var kul. Jo då kom hon på att vi skulle cykla. Hon började med att ta på sig en konstig sak på huvudet som hon knäppte under hakan. Jag vart lite rädd att jag skulle ha en likadan på mig. Men där hade jag tur.
Vi började och jag trodde att jag skulle dra mormor på den där saken med rullande saker på. (Vet ni hur mycket hon väger???)
Mormor skrek faktiskt åt mig, hon skrek: Neeeeej!
Sedan slog som cykeln bakut och flög över mormors vänstra axel, jag vart rädd jag. Hon sa att det var för att hon var tvungen att tvärnita som cykeln flög i luften.
Men sedan cyklade vi iväg. Jag är inte riktigt på det klara om mormor vill att jag ska dra henne runt. Men jag tror att hon vill att jag springer bredvid den där konstiga saken hon sitter på. För hon tjatar hela tiden och låter så klämkäck och ropar: Bra Cookie! Bra Kakan! Men oj så duktig du är! Braaaaa!
Jag har fått sår i öronen av hennes tjat!
Vet ni hur jobbigt det var det där?

bild (6)

Suck, hon säger att vi ska träna mera på det här!

Ja, sedan ville jag sova en stund, chilla resten av dagen. Vad tror ni händer då?
Jo då ska jag tränas att gå bredvid en barnvagn!!! Vilka tokerier!
Jag fattar ingenting!
Mormor säger att snart ska jag ändå gå så med er. Varför ska ni köpa en barnvagn?
Mormor tjatar om att du matte har en minimänniska i din mage och att det är därför du fått en kula på magen. Är det sant matte och husse?

bild (25)

Jag hoppas att ni har det bra iallafall och inte är på något träningsläger som jag!
Jag överlever nog det här så tänk inte på mig!
Men det ska bli skönt när ni kommer hem så jag får sova!
Puss och Kram
Kakan

 

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *