Haha, vuxna åker i fängelse!

Minifolket lekte en fredlig lek (kyss mig på stortån). Den gick ut på att minsta minifolket ropade: Jag blir slagen! Jag blir slagen!
Jag avbröt städningen av toaletten. Gick för att berätta för minifolket att inte ropa så om ingen blir slagen. Jag sa att om den sovande Philip skulle höra det så kunde det hända att han kommer upprusandes. För sjuttioelfte gången sa jag: Philip fullkomligt avskyr när någon slår!
Största minifolket lade på sig en översittar min, en nu har du fel och en jag går alltid fri och hade en överlägsen stämma och sa: Haha, vuxna får inte slå barn! Haha, vuxna åker i fängelse om dom slår barn!

Nu kände jag att det åter var dags att ”dra ner byxorna” på minifolket, jag sa: Det är precis lika förbjudet för barn som för vuxna att slå något barn eller vuxen!

Nu vart minifolket tvärtyst. Alla de olika minerna åkte i golvet med en smäll och ansiktet vart likblekt och hakan följde de förra minerna mot golvet.
Äntligen äntligen tror jag minifolket FATTADE att det inte är okej för barn att slå barn eller att barn slår vuxna!

Som jag har förklarat trehundra gånger på olika sätt det samma som ovan. Men på trehundraförsta gången trillade polletten ned (tror jag).

20131108-084211.jpg

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *