Ha blåljus på bilen

Igår FaceTime Todd och Alvar med mormor. Jag låg kvar i sängen och drog mig efter att ha serverats kaffe på sängen och efter min sovmorgon till 8:30.

-Tja mormor! 

  
– Jag behöver åka till barnmottagningen och ta prover om 40min!

– Kan du komma hit till brorsan?

  
– Nice, då chillar jag lite till då! Varför jag inte har kläder på mig? Men mormor, mamma hann inte få på mig det innan jag vart hungrig som en varg förstår du väl! Vi ses snart mormor!

  
Jag tog direkt en snabbdusch, dvs. jag sprang in och direkt ut igen;)

Det skulle ju underlätta om jag hade blåljus på min lilla blåa bil. Då skulle jag ju inte fastna bakom de som inte fattar att man ska upp i fart snabbt för att inte orsaka köer eller trafikrytmen. Varför köra i 20 på en 50 väg, för att komma upp till 30 när man ändå ska svänga.

Vilken myndighet kan jag ansöka om att få blåljus? Trafikverket? Länsstyrelsen?

Motivationen jag har för att få blåljus måste ju vara solklart för att få igenom detta: Jag är mormor och gör akututryckningar då och då.

Jag haltade fram fort innan jag tillslut sladdade in genom ytterdörren.

  
Todd hade mätt och glad hunnit klä på sig allt utom mössan och kom flygande i mormors famn.

  
Mamma och Todd åkte. Jag och Alvar stannade kvar. Vi fixade iordning Alvar, tvättade av, borstade tänder, klädde på, borstade håret. Vi lekte lite. Sedan ville Alvar ha min telefon så då lekte jag med dammsugaren. Det fångade Alvars intresse och han visade på några fläckar på köksgolvet som han beordrade mig att ta bort;)

Angelica kom hem och serverade mig frukost, en supergod smoothie och kaffe, tummen upp på det!:)

  
Ett positivt besked var att Todds blod inte längre var lika trögflytande!!!

Nog är det synd om lillkotten att bli stucken och stucken.

Sedan åkte vi alla hem till oss.

  
Todd sov sedan gott i babynestet här hemma på köksbordet. Jag pussade den stuckna handen som i ett försök att det skulle kännas bättre. Den hade ju precis slutat vara blå från någon av de andra gångerna prov skulle tas. Jag tror det bara var för mig själv som det kändes bättre att pussa handen, inte för Todd.

  

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *