Grymt Norrtälje Träningscenter!

Igår var det då dagen då Spinn of Hope gick av stapeln.
Varje cykel ska vara igång i 12 timmar.
Jag cyklade två timmar för två lag, Playitas och för Stödhjulen.
Norrtälje Träningscenter hade varit så flitiga med att fylla lagen att de vart de första i Sverige på att gör just detta. Men de stoppade inte där, de fortsatte att fylla på lag efter lag.
Det var totalt 36 lag. 36×12=432h cykling gick av stapeln igår. 125:- per timma betalade deltagarna som gick oavkortat till Barncanserfonden. 432×125= 54.000kr, helt fantastiskt!

De hade också dukat upp ett stort bord med hembakt. Bl.a. Smörgåsar, Morotskaka, Biscotti, kaffe, flädersaft. Det var mammaMay, som jag kallar henne, som bakat allt. Där fick vi fika och lägga valfri summa i en Barncancerfonds-bössa. Det smakade väldigt bra.
För mig var det super att detta stod tillbuds då jag körde mina pass och tog ut mig så jag skakade i hela kroppen.

Min fina vän Annika tog över stafettpinnen efter mig och cyklade som en gudinna. Denna tjej är målmedveten och hon ser inga hinder.

De var även där och filmade. Norrtälje Träningscenter var en av de utvalda som de filmade hos.

I receptionen hittade jag denna kalaspingla, Camilla. En rolig tjej med en hel del skinn på näsan. Hon har ett jobb som jag inte skulle våga ha, hon är väktare. Jag skulle behöva ha Pampers på mig då jag gick och kollade runt om nätterna i mörkret.

Efter varje timma hade  Norrtälje Träningscenter varit så duktiga att få sponsrade priser som de lottade ut. Det var allt från skruvdragare, presentkort på kläder, plånböcker, hårvårdsprodukter, handdukar, massage, diskmedel, champagne, tvättmedel, jag allt mellan himmel och jord. Minst 20 utlottningar var det efter varje timma, det du, det är inte illa pinkat.
Det var verkligen en rolig avslutning efter varje timma.

Själv hade jag turen att vinna ett presentkort


Mums! Det ska bli gott!

Sedan vann jag en gång till må du tro!
Trots att jag var så trött efter min sista timma att jag ville tömma magen på golvet så brast jag ut i skratt.
Jag vann ett presentkort på

Bowling, gudars så kul det var!
Jag kan ju inte spela. Nu menar jag inte att jag inte kan för att jag inte kan tekniken, ja den kan jag ju inte heller om jag ska vara ärlig. Men jag kan inte spela ”sällskapsspel” i någon form. Jag blir så rackarns förbannad! Ilsk som en bålgeting som satt sig i ett pissmyrsbo.
Jag tar tillslut det där klotet och fullkomligt kastar iväg det och går och sätter mig på bänken utan att titta om jag fick ner några sådana där vita saker där framme. Sätter armarna i kors på putmagen och surar.
Men jag kan ju bjuda barnen och Hjärtat på ett spel så kan jag ju vara med och titta och heja. Det var ju fint!

Jag hade naturligtvis ”tvingat” Hjärtat att gnida sadel ett par timmar för den goda sakens skull. Han vann också priser och det var ju tur då jag gjorde det, annars hade han nog varit lite ledsen i ögat tror jag. Ett presentkort på Synskärpan och en plånbok.

Jag kunde även testa min syn där under dagen. Det gjorde jag eftersom jag inte ser trafikskyltarna förrän jag passerat dom. Nu förstår jag varför jag får så suddiga foton att lägga upp här inne. När jag tror att jag har skärpa så trycker jag av. Men det ser ju alla att jag nästan alltid har suddiga bilder. Nu vet du och jag att jag inte ser som en falk efter det syntestet. Det var Synskärpan som utförde testen på de som ville.

Både jag och Hjärtat var imponerade hur fint allt var ordnat och över vilket jobb Norrtälje Träningscenter lagt ner. Allt flöt på så fint hela tiden. Grymt!

Tjejerna som äger Norrtälje Träningscenter är SnyggLinda och Anna-Lena

Dessa tjejer är väldigt duktiga. När jag besökt Norrtälje Träningscenter så möts jag alltid av värme och glädje. Det är så dessa tjejer med personal är.
Jag gillar SnyggLina och Anna-Lena. Två humoristiska, glada och varma tjejer. Med en stor drivkraft.
Sedan beundrar jag ju SnyggLinda då hon är så snygg och vältränad och Anna-Lena är också en snygg tjej. Du skulle se hennes kropp, fasta muskler överallt. Inte en sådan där Gladiatorkropp utan en väldigt vältränad kropp. Dessa tjejer är några att ha som förebilder.

Men det bästa för mig var nog de kramar jag fick av SnyggLinda, Anna-Lena och mammaMay. Så varma och goda att jag faktiskt vart glad i hela kroppen och den känslan var kvar hela dagen. Jag blir glad då jag tänker på det.

Stort Tack för en välordnad Toppendag!
Grymt Norrtälje Träningscenter!
Kram <3

Vi hörs!

 

 

 

En reaktion på “Grymt Norrtälje Träningscenter!

  1. Pingback: Sket gröna bananer – dags igen? | coolbettan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *