Grattis Philip 20- år!

Idag fyller du år min lilla pojke;)
Nu finns det ingen tonåring mer i familjen.
Tänk att du blivit hela 20 år, var tog tiden vägen?
Du har vuxit upp till en man som ofta drar omkring med skäggstubb.
Du har tränat upp din kropp i styrka och en massa muskler. Du har verkligen tränat smart nu när du står där med en väldigt snyggt tränad kropp. Nu är det till dig mamma springer och ber om hjälp med lock som jag inte får upp eller annat som kräver styrka.
Din hjärna är mer tränad än kroppen. Jag har aldrig mött en människa som är så intelligent som dig. Jag förundras varje dag över allt du kan och som du berättar för mig. Min hjärna hänger inte alltid med och det är vi båda medvetna om, du berättar ändå tålmodigt och jag gillar att lyssna på dig.
När du var liten var du en tänkare och det har du fortsatt med. Du var nöjd att titta på de andra barnen när de lekte. En filosof kanske är ett bättre ord.
Visst har du lekt och busat och hängt på din storebror Mikael som det varit, utan att överdriva, fart och fläkt på.
Mikael var alltid så glad (för det mesta) att ha en lillebror.
Syrrorna har humpat runt på dig och du har följt med.
Din järnvilja har vi alla brottats med:)
För mig har du betytt mycket. Ett par gånger har du varit min livlina.
Det är du som har sett till mamma och sagt till mig: Mamma, gå och vila nu, jag gör det här!
Det är du som sett i mina ögon hur det står till. Ofta har du frågat: vill du ha en kram mamma? Du ser ut att behöva en!
Du har svårt med orättvisor. När andra människor inte blir schysst behandlade. Det har gällt i skolan, på fritiden och nu på de arbeten du haft. Vet inte om det finns något annat som kan göra dig så arg. Jo mamma kan nog;)
Tänk vilken tur dina syskonbarn haft som fått dig till morbror. Tänk vilken tur de små barnen haft som bott här att du funnits här. Du har ett sådant naturligt sätt till de små och visar sådan glädje till dem när du är med dem. Alla har, och älskar de dig.
Säker på att du blir en superpappa.

IMG_4626-0.JPG

Du är väldigt fantastisk Philip på många sätt, du kör din egna väg och du luktar så gott, mamma snusar på dig varje dag, du låter mamma hållas:)
Jag Älskar Dig så innerligt! Ja det gör Hjärtat här hemma också.

Grattis från hela mitt hjärta till Dig min älskade son!

Puss & Kram
Mamma<3 Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *