Grattis Jens!!!

I dag fyller svärsonen år. En svärson som är väldigt omtänksam mot sin svärmor. Jens kan helt plötsligt ställa sig och diska, eller gå runt och plocka iordning mm. Han blir också sur på Angelica de gånger hon ringer och väcker mig på morgonen. Han tycker hon kan tänka på att jag inte har några småbarn.

Jens är pappa till två Kottar. Kotten Alvar

  
Och lillkotten Todd som här på kortet sitter i hans famn. Det ser jag då jag ser en bit av de stjärnor Jens har tatuerat på överarmarna. Det är den enda människa som är tatuerad som jag inte tycker är tatuerad. De där stjärnorna är snygga och stilrena och gör sig självklara på överarmarna.

  
Jag har gått igenom min fotoalbum för att finna ett kort på Jens. Lättare hade varit att finna en nål i en höstack. Det här fann jag:

Från Alvars dop.

  
När Jens och Angelica gungar Kottarna Alvar och Enya i somras. Det är Jens fötter till vänster.

  
Jens borde bli inbrottstjuv;) När han kommer hit och till och med går in så skäller inte hundarna, de ligger lungt kvar i sina korgar tills han är inne då de hälsar på honom utan att skälla. Annars ger de skall åt vem som än kommer. Jens går väldigt tyst, ingen brukar höra när han kommer. Rätt vad det är så är han bara här inne i köket. Nu tror jag ju att hundarna hör honom. Hundarna älskar Jens.

  
Jens är för övrigt en jämställd man. För honom är det lika självklart att städa, ta barnen mm. mm. Det är en fin egenskap att ha naturligt i sig.

Grattis Älskade Jens på Din födelsedag!<3 
Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *