Grattis Charlotta!

Idag på Maria bebådelsedagen och våffeldagen fyller Charlotta år!
Nu är Charlotta och jag typ jämngamla, egentligen är hon ett eller två år äldre än vad jag är, eller rättare sagt känner, tror, vill vara inom mig. Jag har som stannat där och det är bara skalet som skrumpnar ihop.

När Charlotta fyllde två år så väntade jag Angelica i magen som föddes den 2 maj. Samma datum som Charlotta och Hampus fått som BF. Och Charlotta har en liten tös i sin mage och det hade jag också visade det sig.
Det är kanske bara jag som tycker det är lite festligt, tanthumor kanske.

Jag är så nyfiken på hur tösen ser ut. Jag tycker det är så roligt att döttrarna får barn så tätt. Här inne växer hon till sig innan hon tillslut tittar ut.

unnamed (16)

 

Charlotta och ja är inte lika till utseendet. Hon brås på sin pappas sida och har nog mycket idag ryskt, då finskt i sig. De där lite sneda ögonen och mjuka dragen i ansiktet.
Vackert om du frågar mig.

unnamed

unnamed (5)

 

Charlotta är hjälpsam mot sin mamma. När jag sist hade influensa kom hon och lagade mat. Och röjde köket efteråt. Det ser jag direkt om alla barnen har varit här och om det är röjt i köket. Challan är mycket noggrann och vet hur mamsen vill ha det.

 

unnamed (10)

 

Challan piggar ofta upp sin mamma med ”små” presenter. Sist jag var sjuk så fick jag tulpaner. Just tulpaner vet Challan att jag gillar och det får jag ofta under säsongen bara så där ändå eller om jag hjälpt dem med något.

unnamed (11)

 

När jag var sjuk frågade Charlotta om jag ville ha något att läsa. Jag svarade nej. När hon kom nästa gång hade hon en veckotidning med sig och sa: Tog med den då jag tänkte du ville läsa!
Det var en ny tidning, det känns när man läser den. Jag trodde det var hennes men fattade några dagar senare att hon köpte den till mig för att vara snäll och struntade blankt i att jag sa nej:)

Challan har ”sin” mysvove som hon gjort ett jättejobb med, jag tror att det är främst Challan i det fallet. Fått en trasig, uppgiven, osäker hund att bli en glad livsnjutare med blank päls och viftande svans.

unnamed (18)

 

Det är Jojo och Charlotta.

unnamed (19)

 

Nu gäller det att få in bebisen hos dem.

Grattis min Älskade Charlotta med änglahår om inte plattången används!
Jag Älskar Dig så mycket!
Jag har ett minne som känns som igår, det är så starkt. Det var när vi bodde i Lernbo i Dalarna. Jag satt på vänstra sidan om jag står i fotändan på rottingsängen med dig. Jag höll dig under armarna och du stod på madrassen. Du var ca: 3 månader gammal. Jag tänkte att du alltid skulle bo hos mamma och pappa. Du skulle inte ha någon kille (fy, hemska tanke) och du skulle definitivt inte ha barn. Dels skulle du, tyckte jag, slippa det här med att få ut barnet ur magen och sedan skulle du inte tillverka ett barn (fy bubblan). Det var min stora skräck!! 
Men det är väl storken Charlotta som gett dig tösen i magen?
Förr kom ju storken flygandes med en färdig bebis, men den tekniska utvecklingen går framåt så jag hänger inte riktigt med med att nu storken nu fixar in en bebis i magen;)
Hoppas du får en fantastisk födelsedag och att du kryat på dig från bihåleinflammation och fått rösten tillbaka!
Vi ses på lördag då kalaset stundar här hos oss!
Puss & Kram
Mamma<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *