Grattis Charlotta!

– Men HALLÅ, stopp, stanna! Nu är det något som gått fel här! Ska det vara så här att dottern går om mamma i ålder? Jag är ju typ 26år och då har jag ändå skarvar på några år och dottern fyller idag 28år! Nu är det något som gått helsnett!!!

Idag är det vackra Charlottas födelsedag! För 28år sedan (nu höll jag på att säga: klämde ut) föddes den förstfödde. En flicka så mörk och så ljuv. De ryska dragen tillbaka ett par generationer satte sina spår i ditt ansikte. Dina ögon och dina kinder som är lite åt det ryskasiatiska hållet.

På Maria Bebådelsedagen föddes du. Där vart det lite knas, det var väl då jag skulle blivit gravid eller?

Våffeldagen är det också idag. Så smart av dig att göra entré då. Lätt som föräldrar att bjuda på kalas den här dagen och servera våfflor till alla, så gott och uppskattat. 

Idag är det också fredag. Du tittade ut en fredag på morgonen.

  
Du är en mycket omtänksam tjej och tar din mammaroll på stort allvar och med mycket omsorg till lilla Kotten. Du delar med dig med det du har. Du har ett sjudundrande humör. – Tänt vare här! BOM!!!;) Du är nog den av syskonen med hetast humör och tätt efter kommer syrran.

En bedårande dotter har du fått som du gav de lite lätt sneda ögonen och kinderna du har. I din mage ligger Enyas lillebror och väntar på att bli klar. Om ca: 98 dagar kommer han till världen.

Stort Stort Grattis på Din födelsedag Charlotta!!!<3
Vi hörs!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *