Grattis Älskade Alvar!!!

Idag fyller du en hel månad!
Tänk vad tiden gått fort!
För en månad sedan tidsmässigt så gick mormor här hemma och vankade av och an.
Sedan kom du typ efter Rapportsändningarna. Förstår att du tänkte på ”morfar” där när Rapport är såå viktigt för honom;)
Du kom och tog oss alla med storm på en gång!
Om du visste så många som älskar dig som bara den!
Om du visste vad vi alla tittar på dig! Ler och samtalar om alla dina otaliga miner du gör i sömnen och i vaket tillstånd! Om du visste vad glada vi blir när du går upp i vikt och växer!
Hörde minsann att du vuxit till hela 54.5cm redan. Mamma säger att du har så stora fötter och kläderna du har med fötter passar inte för att dina fötter är så långa.
Ja du har så många som älskar dig runt om dig. mor och far- föräldrar, moster, fastrar, morbröder, farbror, småfolk, gammel- fastrar, mostrar, morbröder, farbröder, farmor, mormor, farfar. Ja jag har säkert glömt någon.
Jag, mormor kan inte sluta titta på dig. När jag tittar på dig blir jag alldeles varm och glad i hela kroppen. När jag håller dig i min famn så stannar klockorna.

Grattis Älskade Alvar på Din 1 månaders- dag!

unnamed (11)

 

Mormor och Morfar har en 1 månaders- present till Dig!
Men mormor glömde den hemma när vi var och hämtade småfolket hos dig idag.
Det är en sak du nog kommer tycka är rolig om ett halvår. Men fram tills dess är jag säker på att den funkar att titta på och att du tycker om färgerna.
Här är din present Alvar:

unnamed (12)

 

 

Puss & Kram
Mormor & Morfar

ballonger-1212864651

 

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *