Gjorde illa sin hund!

Jag kom cyklandes, killen hade två hundar, den stora vita av en sådan ras som trivs bäst i klimatet vi har i norr skällde och drog, den hade sett en katt.
Killen höll upp hunden i kopplet med stryphalsband, hundens luftrör väste till slut och jag har aldrig hört dess like.
Killen slutade inte så jag saktade ner för när jag ser någon göra något illa mot ett djur så blir jag galen!
Jag drar in luft och blåser upp mig som vissa paddor kan göra och sedan kommer min ramsa ut med en så djup stämma att en bas låter som en ljus pipa i jämförelse;)
Nu skulle jag krångla cykelskorna från tramporna och det gick inte något vidare

20120709-213531.jpg
Så jag vrålade cyklandes samtidigt som jag slet foten i sidled för att komma loss: FÖR I HELVETE, DU STRYPER JU HUNDEN!!!
Sedan satte jag fart mot katten upp på gräsplätten och cyklade i groparna så hjälmen studsade på huvudet och min tanke var att skrämma den på flykt åt andra hållet så hunden skulle lugna ner sig men katten drog mot hunden.
Jag cyklade ut på gångbanan igen och mot mannen och kom loss från ena pedalen och bromsade med ett däckskri och ställde mig hotfullt med händerna i sidan och tittade på killen tills han sänkte ner hunden och vände om och gick.
Jag hade så god lust att flyga på mannen och ta ett strypgrepp om hans hals tills hans luftrör väste likt hundens, men då hade jag ju fått tillbringa natten hos polisen.

Jag fattar fan inte hur folk gör mot sina djur?
Djur ska behandlas med respekt och kärlek för det är så dom behandlar oss människor.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *