Gipsade vader! J-vla PT!

Så känns mina vader just idag.
När jag skulle hoppa ur sängen så fick jag dra, släpa benen längst madrassen och sedan slog fötterna med ett brak i golvet av tyngden. Sedan blev jag sittande en stund för att fundera på vilket sätt som skulle vara det minst smärtsamma sätt att ta sig fram på, samtidigt som jag fick träna knipmusklerna av den överfulla blåsan.
Det var blåsan som tillslut tog kommandot att resa sig upp.
Om du har haft båda vaderna gipsade så vet du vad jag går igenom nu;)

20120711-064520.jpg
Det du såg just var min biffiga vad från sidan;)
Armhålorna är ett kapitel för sig.
Dom känns som om jag har ett bowlingklot under vardera armhåla.
Bröstmuskeln som jag för övrigt på talat för PT:n att jag inte vill träna för jag vill inte ha större pattar, jag vill ju ha mindre bröst, kan jag idag konstatera att vi tränat utan min vetskap.
För att beskriva känslan för dig så känns muskeln som om jag har en fresbee under varje patte.
För att du ska få hela känslan och bilden klar för dig så kan du ta två fresbee:n och sätta på en varsin insektshåv, sådana barn brukar ha som leksak och fylla dom med en stor sten i botten på håven och sedan montera på bröstkorgen.

Nu är det strax tid för mig att gå promenaden med hundarna, dom står sedan ett tag i hallen med benen korsade pga att blåsan trycker på.
Skulle du möta mig så möter du en kvinna med båda vaderna gipsade, två pastellfärgade bowlingklot under armarna och två fresbee, dom också i pastellfärger och insektshåvar med bambupinne på framsidan med var sin sten i botten
Men du kan väl heja på mig iallafall eller göra en kort nick;)

20120711-072424.jpg

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *