Gav sonen ett piller

Och tanken bakom var att skulle det vara lungan så skulle han inte känna skillnad.
Nu är det ju inte så att han gnäller i onödan, det har med uppfostran att göra, dels från min sida då jag inte säger till förrän det är riktig kris och dels från sina syskon.

Jag minns en gång då han var tretton år, vi hade åkt till Jasuragi för ett par nätter.
Innan var jag på ÖB och såg då en nougat som jag köpte till yngste sonen då han gillar det skarpt .
Vid hemkomsten två nätter och tre dagar senare går in till den yngsta sonen för att säga hej så finner jag honom sittandes i sin kontorsstol i shorts i kalla vintern, kan ser inte riktigt ut som då jag lämnade hemmet, hans hud är rödflammig, utslag på stora delar av kroppen, knäna är stora som fotbollar och blåa, jag undrar häpet vad som hänt, han berättar att han strax efter att jag åkt fått klåda på hela kroppen och som fortfarande kliar galet hela tiden, han kan inte böja knäna då de är uppsvullna till max, jag häpnar och frågar hans tre stora syskon varför de inte åkt till sjukan med honom och på tonårsvis så säger de: Va? Ja men han ha ju inte klagat!
Jag säger: Men ser ni inte hur han ser ut?
De: Han såg värre ut igår!
Sonen berättade att han tagit upp detta med att åka till sjukan men att en av syskonen sagt: Åh det där härdar dig bara!
Han hade fått en allvarlig allergisk reaktion, förmodligen av den nougat jag köpte till honom, men sedan vart det sjukan och mediciner.
Så lillebror är härdad och tuktad av sina äldre syskon;)

Men nu så kokar han te och tycker att tabletten hjälpt och att det nu gör ont bara då han drar ett djupt andetag, då är det något muskulärt iallfall.
Vart lite orolig/ betänksam över att jag inte tänkt tanken själv för att sonen är ung men den äldsta av sönernas kompis skrev på fb at han haft kälkramp trots sin ringa ålder. Tack för att du gjorde mig uppmärksam på det Erik för det kan ju hända även en ung människa.

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *