Dagens middag fick din start tidigt i morse, fram med styckfrysta torskfileer, lade dom i en form, saltade, malde vitpeppar på, kryddade med citronpeppar och fiskkrydda, på med plastfolie runt formen och in i kylen.
Fram med formen nu på kvällen, på med ugnen 200 grader, hällde av vätskan ut formen, hackade soltorkade tomater och strö på fisken.
På med grädde så det täckte allt, in i ugnen i 15- 18 min.
Under tiden dukade jag och gjorde en avokadosallad till, klyftade coktailtomater, skivade röd lök, gröpte ur ätstora bitar avokado, kastade i ett par nävar färsk babyspenat och hällde över lite vinigrettdressing, blandade om.
Det vart dagens middag och det tog max 30 min sammanlagt med morgonens förberedelser.
Det här med avokado gör mig galen och åter igen fuckade jag upp, två av tre gick till soporna
Jag har sagt till i affärerna åtskilliga gånger men inget händer, avokadon kostar ju iallfall runt 10 kr styck, nu tycker jag det är så gott och nyttigt och bra för bukfettet är det så det är svårt att låta bli.
Var köper du dina avokado?
Har du samma problem med avokado?
I veckan eller förra vart jag så lycklig då jag öppnade denna avokado, så glad att det kändes som om jag vunnit högsta vinsten
Vi hörs!
Det er vel at gemme dem og aflevere dem i butikken når det sker. Især når det sker så ofte 🙁