Från Oxfilé till Hamburgare

Stora skiftningar här i livet:)
Jag gjorde hamburgare till middag.
När jag gör hamburgare gör jag en köttbullssmet. Men istället för ströbröd använder jag Fiberhavregryn, den enda skillnaden är att det är mer mättande, konsistensen är lika.
Jag kör mina i ugnen, snabbare, smidigare än att steka på spisen.

20120725-183011.jpg
Hamburgare görs väldigt väldigt sällan och det märkte jag då jag idag skulle köpa hamburgebröd!

20120725-183128.jpg
Fy bubblan så dyrt! 26.90 för ett 8-pack!
Jag tycker bröd är dyrt! Det kostar ju bara en tredjedel att göra själv, om ens det.
Men jag ville inte ha bröd. Jag tog blad från ett Isbergssalladshuvud och lade sallad (ja faktiskt gjorde jag det, sallad i salladsbladet;)), lök, gurka, paprika, Hamburgare och dressing, fantastiskt gott mot att äta bröd;)

20120725-183510.jpg

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *