Från fem armar till fyra

Småfolket har varit så så arg för att vi inte har åkt till barnträningen.
När jag var i tvättstugan och småfolket började bygga koja bland kuddarna i soffan blundade jag och smet upp för att göra småfolkslunch.

Mitt i köttbullsstekningen hörde jag en krasch i vardagsrummet och jag gick ner.
Jag fann min älskade kandelaber liggandes på golvet, trasig. Den skulle användas som tyngd till kojan.

unnamed (2)

 

Ja det högg tag i mitt hjärta då jag verkligen tycker om min kandelaber som jag fått av barnen. Jag har alltid velat haft en kandelaber.
Nu var det inte så konstigt att just den ljushållaren gick av. Tidigare för några månader sedan upptäckte jag att den som nu gick av var böjd uppåt. Förmodligen har den, eller med säkerhet, åkt i golvet tidigare utan att jag fått veta det.
Det var som när jag skulle plocka in julsakerna i förrådet och ser mina designade mässingsljushållare ihopknöcklade, de är av tunn tunn mässing och jag har några saker ur just den serien från Danmark. Danskarna är duktiga på design. jag gillar ju Jensen.

Det är bra med småfolket iallfall som berättar då något gått sönder. fast det är sällan småfolket råkat haft sönder något. Med de egna barnen är de fostrade till att tala om om något gått sönder. Får man veta det på en gång så blir man ju inte arg, besviken kan man bli. Men upptäcks det senare utan att någon sagt det så blir jag väldigt arg.

Så nu har jag en kandelaber med fyra armar istället för fem, snyft!

unnamed

 

Ja den får väl vandra vidare till kandelaberhimlen….

Vi hörs!

4 reaktion på “Från fem armar till fyra

  1. Den kanske kan överleva ett tag till, ja har lagat en sån me superlim å den håller än, va säkert 10 år sen ja lagade den så testa de först

  2. Köp ett blixtlim som är som gele inte så tunnt å rinnigt, hål sedan ändarna mot varandra nån minut men akta fingrarna så inte du åxå fastnar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *