Framfallsrisk & Bajs-smoothie

Jag fattar inte varför jag sucka så mycket att underläppen frustar som på en märr då jag tittar ut och ser all snö som ska skotta snö.
Det är väl bara att dra på sig kläder och stick snöskyffeln i snön och börja, ska det vara så jäkla svårt, måste jobba på detta.

Nu har jag ganska mycket att skotta.
När jag var och visade upp musen så läste jag i en tidning och där stod det tips när du skottar snö.
Jag skulle inte vrida ryggen, jag skulle böja på benen, jag skulle inte kröka på ryggen.
Min ländrygg skriker alltid då jag skottar snö, den blir tröt och får mjölksyra och ömmar som en bautaböld. Axlarna skriker dom med. Men det är inget att tala om, det är ju bara så och de får en leva med, snön måste ju bort.
Idag skulle jag testa dom där tipsen. Den som gjort dom tipsen har nog bara skottat en tunt lager på en liten gångstig, max 1m.
När jag testade det där med att böja på benen så drog blomkålsmuskeln i mitt lår i handbromsen, ryggen orkade inte skicka iväg snön med rak rygg rakt fram, det var livmodern och dess tillbehör som fick vikariera för de andra musklerna och jag trodde ett framfall var kommen. Jag var faktiskt tvungen att ta en titt mellan benen för att se så inte livmodern låg på uppfarten och frös i snön.

Jag körde på min vanliga stil som tydligen är den felaktiga. Men numera är alltid SnyggLinda med mig och påminner, dra in magen och spänn den! Tur jag har SnyggLinda som hjälper mig!

Efter att ha skottat 1.5h så var det skönt att komma in.
Anna tycker att jag är best ever på att göra smoothie, men det tycker inte någon annan här hemma som delade säng med mig och hundarna inatt. Nej nej, han är den bästa smoothiemakaren, rent av smoothiemästare!
Denna bjöds jag på!

Jo det är sant! Bilden gör färgen rättvisa!
Jag hade plockat fram passionsfrukt, visat vad mina smoothifruktbitar jag gjort fanns i frysen.

Jag frågade VAD som fått smoothien att få denna färg?
Svaret: Chlorella! Det hade hittats i skafferiet.
Jag trodde först han menade att han mixat ner Cruella de Vil i smoohien!

På påsen står det att max 1/2tsk per dag de första 14dagarna, sedan kan det succesivt ökas. Detta är detoxande, dvs. det rensar mag och tarmkanaler. Jag som tänkt stryka tvätten efter spinningen förstår att jag får ta med mig strykbrädan på dass och ge tvätten en ny angenäm doft.

När vi sitter och intar denna smoothie så berättar han att de ser ut i färgen det som han mamma spydde upp då hon hade stopp i tarmsystemet pga cancer. Det var ju inte direkt en aptitretande information.

Hans smoothie antog en annan färg då gainer tillsattes.

Jag hoppas jag för guds skull inte spyr på spinningen.
Jag kan meddela att det efter ett par klunkar så kom halsbrännan som ett brev på posten. Efter ytterligare en stund så började det svida i halsen som attan.
Men det var säkert nyttigt!

Undrar hur mitt bajs kommer att se ut efter denna smoothie?

Vi hörs!

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *