Fortsättning på min dejt

Mitt dejtande gick så där skulle jag vilja säga.
Nu brukar jag inte tala om ”sjukdomar” då jag för egen del finner det oviktigt att du skulle vara intresserad av det. Jag gör ett undantag idag.

Redan natten till torsdagen vaknade jag vid 03 av att jag hade ont i huvudet. Jag tänkte: Somna om så går det över!
När klockan ringde 04:30 så fanns den kvar. Jag gick upp och drack massor av vatten så den skulle försvinna. Men den var kvar. Jag tog en huvudvärkstablett och stoppade en i väskan.
Huvudvärken ökade och ökade. Jag förstod att det inte var spänningshuvudvärk utan ett migränanfall.

Men en lunchdejt hann jag gå på iallfall.
Vi gick på Fazer och käkade grönsaksbuffè utan bröd. (Min PT tillåter ju inte det)

bild (15)

TILL MIN PT!
Dressingen du ser på min tallrik är inte min, jag tog den till en ”vän”;)

Det var så svindlande gott att jag backade på maten och tog en portion till

bild (16)

PT, denna dressing var också till en vän. Kan berätta att min ”vän” inte tyckte om den då den var full i senap;)

Sedan gick vi tillbaka till office och jag började rita, gjorde ett blogginlägg och skulle sedan göra minst ett till. Då ökade den där fucking huvudvärken.
På förmiddagen så pratade jag med mysiga Agge som sade så goda och fina ord om mig att jag fick ståpäls. Agge sa: Då får du ta en tur till Nacka Forum och shoppa någonting iallfall. Ett par trosor eller något på din semesterdag!

Agge, visst tog jag tillslut en tur i shoppingcentret. Detta shoppade jag + en flaska vatten.

bild (19)

 

Hade haft telefonkontakt med Charlotta då hon varit hos doktorn och sade att jag hade migrän. Hon tyckte jag hade tagit för lite smärtstillande och läste på någon billigare variant med samma innehåll och att jag skulle ha tagit två. Charlotta och alla hennes syskon har migrän så det vet vad det är. Något ska de ju ärva efter mamma.
Men jag slet upp förpackningen på dirr och drog i mig två. De omkring mig tittade lite kan jag säga, jag betedde mig nog som värsta pillertrillaren;)
Sedan travade jag tillbaka till office.
Nu kanske du tycker att det är konstigt att jag inte har piller i väskan då jag har migrän?
Men som omständigheterna råder här hemma så är varenda piller inlåst i värdeskåpet. Inte en väska eller ficka innehåller ett piller. Här är det bara vitaminer som inte är inlåsta. Så har det varit det senaste halvåret.

När jag kom till office igen så letade jag upp ett rum där inga satt för tillfället. Satte mig i en fotölj och drog en annan till mina fötter, lutade huvudet mot väggen och satt och stirrade rakt fram då hela huvudet snurrade. Tillslut somnade jag och det är vad jag behöver för att det ska lindras.
Så när jag vart väckt för att det var dags att åka hem så var det uthärdligt iallfall.

När jag vaknade igår morse så var det bara en svag huvudvärk kvar.
Då Hjärtat skulle jobba här hemifrån så satte jag igång och städa. För på eftermiddagen skulle jag bjudas ut på café då det var min syndardag.
Jag försökte städa huset så fort jag kunde. Ville bli klar så att jag kunde skriva till dig och hinna fika för att sedan inte ha hushållssysslor kvar att göra.
Men som vanligt så drar jag igång för mycket och han precis bli klar då det var dags för fikadejt. Då ökade min huvudvärk och på dejten så slog migränen till ordentligt igen.
Men jag hann få i mig min goda kaka:)

bild (17)

Jag tror inte min dejt märkte av att jag var tystare än vanligt.
För oftast (läs, alltid) så är vi inte ”ensamma”. Snäckan i örat är alltid i och telefonen ringer som det skulle göra hos sos-alarm om hela Sverige stod i lågor.

bild (18)

Jag funderar på att skaffa Hjärtat ett annat headset som är roligare att titta på. Kanske med lite blingbling så det tindrar lite om det;)

Sedan var det bara hem och kasta sig i sängen för att sova.
Angelica och Jens hjälpte till att fixa maten, hämtpizza, så jag slapp stå vid grytorna.

Då vet du vad jag har hållit hus.

Vi hörs!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *