Försöker byta ut mig

Jag har försökt tagit ett snack med Alma idag efter att jag var tvungen att åter lägga mig en liten stund sedan jag gått upp

unnamed (10)

 

Sedan var jag tvungen att lägga mig en stund bredvid henne igen då hon tjöt så mycket och ”jagade” mig runt i huset, var jag än gick så hade jag Alma i hasorna och gnyendes.

unnamed (11)

 

Sedan hoppade jag upp då lugnet lagt sig.
När jag går ner på nedervåningen sitter hon vid trappan och bara gnyr, småskäller, småylar. Alma går nämligen inte i trappan inne, bara den utomhus.

Jag börjar känna mig riktigt förföljd. Jag har en Alma som sitter gnyendes nedanför mig då jag sitter på toaletten och uträttar mina behov, både litet och stort behov. Fast snart kommer jag få förstoppning då det inte är så lätt att lägga en kabel då jag har en hund som sitter och stirrar på mig.
I sängen vaktar hon mig om nu Älva skulle komma upp, då får jag hålla i Alma så hon inte flyger på Älva. De andra hundarna tittar inte ens på Alma under dessa veckor.

Jag kände tillslut att jag behövde ta ett snack med bruden, ja sa:
– Är det inte bättre du tar något mindre som valp? Det kan ju inte vara det lättaste att ha valt en 20kg för tung klimakteriekärring med höftproblem som valp! jag har en ny kompis som vill komma till dig och den tycker till och med om att ligga och ”dia” dig!
Sedan lade jag den nya valpen vid hennes sprickfärdiga juver. Hon såg ju inte ut att hoppa jämfota direkt.

unnamed (16)

 

 

Vi hörs!

4 reaktion på “Försöker byta ut mig

  • Det var rart tänkt av Dig Dagens Eko!
   Jo det finns men Alma blir helt väck av dessa tabletter och bara ligger drogad i en vecka till tio dagar.
   Det känns heller inte bra att hon ska behöva vara i det tillståndet. Då behöver hon att någon bär ut henne och kissar, ser till att hon dricker och då äter hon ingenting utan bara ligger.
   Kram

    • Jo, fast jag tror inte det blir så för alla hundar.
     Fast varje gång hon håller på så här så tänker jag, kanske det vore bättre hunden är drogad i tio dagar istället 😉
     Det är ju övergående som tur är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *