Flås i luren

Sedan ett par, kanske tre månader sedan så ringer mobilen med dolt nummer, kanske inte så konstigt tycker du då sjukhus, myndigheter, telefonförsäljare mm. använder sig av den tjänsten.
Jag har också periodvis använt mig av det och då under perioden då vi tog emot barn i hemmet och då det ibland var barn med skyddat boende som bodde här eller ungdomar av hedersrelaterade skäl och då behövdes det att vi b.la hade dolt nummer och lite till.
Men nu återkommer jag till just denna som ringer med dolt nummer.
Jag är nästan hundra på att det är en av manligt kön, annars så är det en kvinna som tappat sina kvinnliga hormoner totalt och som pumpar i sig anabola intravenöst och har en basröst som gör Christer Sjögren avundsjuk.
Denna röst hör jag både då jag svarar och när jag fått meddelande på mobilsvaret.

20120428-152050.jpg
Nu flåsar personen ifråga 99% av tiden och säger bara några ord stötvis, vad personen säger lämpar sig inte i tryck.
När jag numera ser att det är dolt nummer och svarar så säger jag inte mitt namn direkt för är det denna person så kommer flåsningarna direkt, de första gångerna ifrågasatte jag, sedan bytte jag taktik och lade på men båda dessa taktiker triggade bara mera. Nu är jag bara tyst, knäpptyst och samtalet avslutas inte förrän personen lägger på, när jag använder mig av denna taktik blir det mer sällan än förut. Men jag har funderat vad personen vill med detta men kommer inte på något svar.
Jag personligen tycker ju att personens hjärnceller måste ha åkt på långsemester och sedan tappat bort returbiljetterna, men det är ju jag det.
Nyss var det dags igen, jag som trodde det hade upphört!
Flås, flås!

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *