Fladdrande läppar både här och där

När Janne gav sig iväg för att cykla 10 mil, som blev 11 mil, med ”grabbarna” drog jag en yoghurt och en banan vid diskbänken.


Jag skulle motionera i poolen. Igår simmade jag ju 80 vändor och idag var mitt mål 40. Sedan hade jag ju skojat med Petra att jag skulle dra 100 vändor.

Körde jag 40 vändor skulle jag känna mig nöjd. Det är svårare att banka in det i huvudet på mig att vara nöjd än att simma 40 vändor.

40 vändor avklarades. 101 vart målet för då skulle jag avsluta på grunt vatten och kunna stå och hitta balansen i vattnet istället för att kliva upp på land och bete mig som en fyllebutt. När jag klarat 101 tog jag 10 till och 10 till osv. tills jag var så kissnödig att jag stannade på 151 vändor. Jag kände mig så nöjd så jag snappade ut en bild.


Efter drog jag som en avlöning och pinkade. Sedan satte jag fart och bytte lakan i sängen, dammsög av och städade toaletten. Nu skulle Janne bli impad.

Sedan såg jag på FB Jannes inlägg på baren där de avslutar sin cykling några kilometer här ifrån.


Hans kaloriförbrukning och hans längd på cyklingen.


Då vart min insats i poolen och städningen i denna etage lägenhet att te sig blekt i jämförelse.

När man som kvinna (efter fyra barn) simmar så här långt så tankas lite poolvattnet in i snippan. Det spelar ingen roll hur mycket jag kniper. Trots att det åker in när benen simmar utåt så trycks inte allt ut då benen slår ihop. Man får som en snippsköljning på köpet. Det måste ändå vara bättre än tarmsköljning i poolen. Jag minns inte att det var så här när jag var ung och fast överallt. Nu fladdrar ju alla kroppsdelar så det går både spela på läpparna med fingrarna både högt och lite lägre på kroppen. När man ställer sig upprätt så rinner vattnet ur, det finns ingen knipövning som får det att stanna, vi kvinnor har ju ingen ringmuskeln i den öppningen. Börjar man rapa poolvattnet och få små uppstötningar av grymt klorerat vatten vet man att klockan är slagen för att sluta innan man börjar bli en mänsklig fontän.

Jag kann skriva denna kvinnliga hemlighet som vi kvinnor INTE pratar om. Jag är säker på att fler upplever att sin snippa är som en länspump;)
Vi hörs!

2 reaktion på “Fladdrande läppar både här och där

  1. Hahaha…definitivt! Det värsta är när det liksom dröjer kvar där inne tills man fått på sig kläder. Lätt att folk tror man kissat på sig om det händer bland folkb;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *