Firad till max

Igår morse vaknade jag 04:11, Älva var väckarklockan och ville ut. Själv var jag vråltörstig. Det hör till ovanligheterna. Funderade om jag legat och gnagt på sovrumsväggen och fått i mig en hel gipsskiva.

Älva släppte ut lite vätska på gräsmattan, jag intog vätska i köket. Vi gick för att fortsätta sova. Älva somnade och snarkade strax där på. Jag var förtfarande så törstig. Strax innan 05 gick jag upp och drack och drack. Insåg att jag inte skulle somna om, gjorde kaffe och drack upp det. Tog en vattenflaska (det händer inte) med mig och gick för att stryka. Jag drack snart upp vattnet och fyllde på flaskan.

Janne kom sedan upp och hissade flaggan för mig och alla mammor. Han berättade att han inte köpt någon present. Herregud, jag är ju inte hans mamma. 

Vi diskuterade detta med morsdag. Nu har barnen flyttat, tre av fyra har egna familjer, två av de tre har barn, då tycker jag inte att de ska behöva fira mig, de har ju egna familjer att fira med. Janne höll inte med.

Han stack ut och cyklade och kom hem med en bukett rosor och en med pioner, så så rart och jag vart så glad!


Jag planterade om små plantor jag drivit upp.

Charlotta, Enya och Noah kom. Enya lämnade mycket stolt upp ett blompaket. Det var lillfröken som bestämt att mormor skulle få en gul blomma. Hon hade skenat ut till växthuset på Blomsterlandet innan hon hittade den gula blomma hon valde ut till mormor. 


Charlotta visade bilder hur hon gick mot kassan med blomman i ena handen.


När de kom in i hallen hos oss så hade fröken haft så bråttom till mig.Jag dör sötdöden när jag ser korten på Enya<3

Enya hade valt kortet omsorgsfullt.Så fin text att en mamma blir varm i hela kroppen och vattnet ökar i ögonen. Tack fina Challan, Enya & Noah!

Ett värmande sms.


Jag och Janne var bjudna på middag hos Angelica & Jens. Vi for dit och åt sååå gott! Stekt lax, dillkokt färskpotatis, kall dillsås och en tsatsiki. Jag åt så mycket potatis att detbörjade komma potatismjöl ur mina porer.

Efterrätt med kaffe. Ojojoj vilken skapelse.


Fast jag stod emot denna ljuvlighet då jag försöker undvika mycket socker. Jag blir så konstig i kroppen efter drygt en timma då jag ätit något som innehåller en del socker.

Blommor och choklad fick jag med mig hem.Tack för god middag, fika och presenter Angelica, Jens, Alvar och Todd!

Just ja, jag fick i mig minst 3L vatten, det har ARDLIG hänt i hela mitt liv att jag druckit så mycket vatten.

Tack mina fina ungar!<3

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *