Fin feeling

Idag fick jag akupunktur. Jag blir riktigt trevlig efter det faktiskt, iallfall en kort stund.
Jag måste säga att det är så så bra för mig.
Rackarns Amalia vad jag går ner i varv. De första minuterna så tänker jag på allt, det bara snurrar i huvudet, middag, möten, städa, förådsstäding, plocka hundskit, motionera hundarna mm. mm.
Men efter några minuter ligger jag där och dregglar, slumrar till, snarkar till och tankarna dom börjar hoppa helt galet om ingenting. Det bara poppar upp ord som blir någon mening och fylls på med ännu en mening.
Synd att det inte går att spela in hur tankarna hoppar och far i vaket tillstånd i sovande tillstånd. Det blir rätt konstiga bilder i huvudet som rullar längst näthinnan. Skulle nog bli en rolig film av det hela.

Men det är underbart att bara ligga där och på ett sätt bli ompysslad, lyssna till plingplong-musiken och sväva iväg.
Jag kommer i en fin feeling och hade jag inte haft ett möte efter så hade jag åkt hem och målat en fin tavla.
Det vore spännande att få akupunkturen och direkt sätta sig och måla i ett tomt hus. Undrar vad som skulle komma ut ur penseln.

Men kan inte jag sitta här och sitta. Nu ska jag plocka hundskit, salta in fisken och sedan tänkte jag hinna skapa lite med penseln.
Idéerna bara poppar i skallen som en påse micropopcorn och försvinner i samma takt jag skulle äta upp popcornen. För sedan sätter det igång igen.

Vi hörs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *