Fick just ett MMS, jag vart glad iallafall

Mina visitkort har kommit!
Nu Anna min body guard är det skarpt läge för dig;) Vi skojar om det Anna och jag och har kul åt min titel. Ja vi skojar om allt så det är inte så att vi just finner detta speciellt lustigt mot något annat.

I den här formen av jobb är det andra tittar mot t.ex en affär som har butiksbiträde, avdelningsansvarig, butikschef mm.
På sjukhus har du t.ex AT- läkare, ST- läkare, Överläkare mm.
På många företag är det anställda, avdelnings chef, vice VD och VD.
På mitt jobb går det att bli befodrad som Teamledare och Regionschef b.la.

20120803-105624.jpg

Jag är glad! Inte bara för visitkorten utan glad över att få vara med och dra igång det hela, det kittlar mig och jag känner det i hela kroppen. Det är en ynnest att få vara med och utveckla människor. För detta jobb är verkligen utvecklande på massor av områden som alla har nytta av i livet. Jag njuter av att se människor växa, vara med och se både små och stora framsteg, peppa i svackor, jag blir glad och lycklig av det!

Ett par av mina barn hummade och fällde några nedlåtande kommentarer om mitt visitkort. Tror barnen då jag hör deras kommentarer hade varit mer nöjda om deras mamma gick till ett kontor och vände papper hela dagarna, kom hem lagade mat, hade 5 veckors semester och körde det så år efter år. Då skulle jag nog vara mer av en ”riktig” mamma.
Men nu skulle jag inte trivas med att fika kl. 10.00 och 14.00 fem dagar i veckan. Jag gillar den här typen av jobb. Nu har jag haft den här typen av jobb mycket i mitt liv och är antistatisk då jag gör det. Jag trivs med att styra min egna tid, jag trivs att utvecklas själv.
Jag är iallafall glad åt alla jobb de har haft och har och lyssnar utan att fälla kommentarer om deras jobb för jag är glad för deras skull:)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *