Fick en titt i PT:s skrev:)

En angenäm upplevelse.

Stod i givakt på uppfarten och vart hämtad och vi åkte mot gymmet

20120620-082643.jpg

När jag snör på mina aerobic- skor eller hur det nu stavas så känner jag mig en aningens töntig, undrar varför?;)

20120620-082947.jpg
Vi började upp uppvärmningen på löpandet, PT:n justerade mina inställningar något efter att ha sett detta

20120620-083144.jpg
Farten vart betydligt högre och lika så lutningen, lutningen var så kraftig att jag var tvungen att hålla mig krampaktigt så knogarna vitnade i handtagen för att inte glida av och åka in i väggen, det har jag ju redan praktiserat att flyga av löpnandet och in i en glasvägg men det är en annan historia det.

Sedan skulle vi köra bänkpress och det var då när PT:n stod ovanför mitt huvud och jag tittade upp som jag såg hela härligheten i och för sig gömd i träningsbyxorna, men ändå liksom, först vart jag lite generad för mig själv men sedan började tankarna fantisera vilt så att säga och bara jag tänker på vad jag tänkte så blir jag djupröd i ansiktet här i min ensamhet;)

Jag gjorde en massa saker jag aldrig gjort eller för den delen sett någon annan göra tidigare. Vi körde varannan och jag kan säga att jag har en liten liten bit kvar till PT: ns kapacitet:)

Vi gjorde någon övning för magen och då trodde jag tarmarna skulle lägga sig uppe på magen

20120620-090433.jpg
Vi jobbade nog mest med armarna och magen idag, tror jag. Och jag tog i för kung och fosterland så till den milda grad att det inte bara var pormaskarna som lämnade min kropp utan även fräknarna flög sin kos.
Jag dreglade också då PT:n hade pumpat upp sina armar lite, gudars så snygga armar han har, vid ett tillfälle fick jag en kallsup av allt saliv som jag försökte svälja. Jag ser typ alla muskler i hans armar och det är det jag tycker är sexigt:)
Det var riktigt roligt att träna så här, jag har aldrig tagit i så här vid en styrketräning förut:)
Hoppas det blir ett pass imorgon igen:)

Sedan var jag och hämtade Jojo och tog henne till dagis, hem och gick ut med hundarna, fodrade dom, satte mig ute med en kopp kaffe och skulle precis hämta andan och njuta mitt kaffe

20120620-095957.jpg
så ringde VD:n och då var det bara att ställa sig i givakt igen och göra det jag annars förbereder vid 05- tiden, som jag egentligen inte behöver utföra just den tiden, men som nu VD:n saknade då han blivit van att det redan är gjort. Skulle sedan ut och dricka mitt redan svalnade kaffe men då ringde VD: n igen och sedan igen och igen och igen, undrar om han satt telefonen på återuppringning:)

Nu 1.5h senare njuter jag mitt svalnande kaffe och ska svepa det så jag får i mig det innan träningsvärken som nu kommer smygande gör så jag inte får upp armarna och kan dricka mitt kaffe, men det finns ju sugrör i och för sig;)

Vi hörs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *